Mutsi pukeutuu kuin lapsensa

Meidän #Momfielaisten kevätpippaloissa vieraili Coolkids.fi-verkkokaupan pitäjä esittelemässä mm. suomalaisen lastenvaate- ja lifestyle yrityksen Papun uutta mallistoa. Papu valmistaa lastenvaatteita, joiden kuosit on suunniteltu jonkun tarinan ympärille, ja lisäksi on panostettu siihen, että ne olisivat sekä käytännöllisiä että pitkäikäisiä. Vaatteen käyttöikää saadaan pidennettyä mm. kääntöresoreilla ja bodien tuplaneppareilla. Vaatteissa on usein joku juju, kuten hauska vuorikangas tai taskusta pilkistävä muurahainen. Vaatteet on valmistettu luomupuuvillasta, ne on suunniteltu Suomessa ja suurin osa niistä on ommeltu Portugalissa.

Hypistelin niitä enemmän ja vähemmän pieniä vaatteita iloisena, mutta tiesin, ettei prinsessavaihetta elävä tyttömme pukisi niitä suosiolla päälleen. Tyhjin käsin en silti lähtenyt kotiin, sillä mustavalkoiset vinoraitaiset legginssit aikuisten koossa olivat vastustamattomat.

IMG_3418.JPG

Useat lastenvaatemerkit, kuten esim. Nosh ja Me&I, ovat luoneet lastenvaatteiden oheen omat naistenvaatemallistonsa. En siis taida olla ainut äiti, joka hypistelee lastenvaatteita ajatellen ”mahtuispa tollaset mullekin”. Minulla on useita värikkäitä trikoomekkoja (ihan aikuisten osastolta), joten siihen nähden yhdet raitaleggarit eivät tee poikkeusta kaavaan. Uskon ja toivon näiden säilyvän ehjänä ja muodossaan paremmin kuin henkkamaukan alelaarista kaivetut sisarensa. Mutta yritän pitää tässä jonkun tolkun, ja toivon, ettette tule koskaan näkemään minua ja tytärtäni täysin identtisissä vaatteissa.

IMG_3422.JPG

 

Mekko – H&M (ostettu esikoisen vauva-aikaan imetyksen sallivaksi kotimekoksi)

Legginssit – Papu

Raskausviikkoja – 35+jotain

muoti paivan-tyyli vanhemmuus
Kommentit (7)
  1. Täh miten sä mahutit noi mahan kanssa!?! Ottaa päähän kun tarjolla vaan mustia leggareita!

    1. Noh, on se vyötärö on vähän liian kireä tän pallon kanssa. Mut pakko oli päästä jo kokeilemaan, ja kyllä ne meni kun ei pitkään pitänyt eikä istunut pitkiä aikoja kerrallaan 😀 Ei viitsi kuitenkaan liikaa venyttää vyötärönauhaa, eli ehkä seuraavan kerran ne nähdään mun päällä kesällä. Mut kivat ne on!

  2. Ninan verkkareissa
    15.4.2015, 20:02

    Tosi kivat!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *