Pinkki #momfie ja Roosa nauha -arvonta

Momfie_pinkki_3.jpg

Tänään on Roosa nauha -päivä, joka myös Pukeudu pinkkiin -päivänä tunnetaan. Me #momfien bloggaajat innostuimme osallistumaan ja kaivoimme kaappien kätköistä pinkeintä päälle. Toisille tehtävä oli helppo nakki, osa joutui turvautumaan miltei taikatemppuihin. 

Tsekkaa bloggaajien asukuvat ja jaa oma pinkki asukuvasi kommenteissa. Arvomme kaikkien kuvansa postanneiden kesken Roosa nauha -rusetin ja -rannekorun. Osallistu viimeistään maanantaina 13.10.2014. 

Sitten niitä asuja:

momfie_pinkki_amma.jpg

Amma valikoi kuvaan yhdet monista pinkeistä villasukistaan. 

Momfie_pinkki_Annakarin.jpegAnnakarin osallistuu Roosa nauha -kampanjaan mussuttamalla Geishan suklaapatukoita ja klikkaamalla netistä ostoskoriin uudet Roosa nauha -urheiluliivit, jotta kaapin ainoa pinkki paita mahtuisi vielä ensi vuonnakin päälle.

momfie_pinkki_anna-reetta.jpg

Anna-Reetta pestasi pinkkeihin talkoisiin mukaan myös kaksivuotiaan madamoisellen. Ja kyllä, Ranskassa on noin lämmin!

Momfie_pinkki_Ella.jpg

Ella F. yhdistää roosaa ja rusetin tyylikkäästi tasaraitaan.

Momfie_pinkki_Emmi.jpg

Emmi Nuorgamille Roosa nauha -päivä on tärkeä: ”Pukeudu pinkkiin -päivä on meillä juhlapäivä. Se muistuttaa aina, miten tärkeä keräys Roosa nauha on ja miten tärkeää työtä rintasyöpätutkijat tekee. Pinkkinä päivänä me juhlitaan sitä, että noiden tutkijoiden ja ihmisten lahjoitusten ansiosta mulla ja mun siskoilla on edelleen äiti, mun lapsilla mummi ja mun Mumilla tytär. Tukemalla keräystä autat todennäköisesti myös omia läheisiäsi. Mikä voisi olla sen tärkeämpää?”

Momfie_pinkki_Faabeli.jpg

”Kuka muistaa mitä Samu-Jussi Koski teki ennen Samujia? No, esimerkiksi suunnitteli Marimekolle tällaisia kukallisia hameenhetaleita.” – Faabeli

Momfie_pinkki_Iksu_mekko.jpg

Iksun perheessä sekä äiti että tytär pukeutuvat normaalistikin aika usein pinkkiin. Äiti käyttää pinkkiä ja vaaleanpunaista joskus tehosteena, esim. koruissa ja huiveissa, ja joskus pukeutuu pinkkiin paitaan tai mekkoon. Löytyypä yksi pinkki hupparikin. Tytär kulkisi aina pelkästään pinkeissä vaatteissa jos saisi itse valita. Kuvassa oleva mekko on Espritin kesämekko, joka sopii mallinsa vuoksi parhaiten kotiasuksi yöpaitaa korvaamaan, ja tyttärellä on Lindexin seeprakuvioinen yöpuku.

Momfie_pinkki_Iksu_kynnet.jpg

Kynnet Iksu lakkasi Essien pinkillä kynsilakalla, ja nimettömiin hän sipaisi Lumenelta tämän vuoden Roosa nauha -kampanjan kynsilakkaa. ”Rintasyöpä on surullisen yleinen, ja haluan kannattaa sen tutkimustyötä, sekä ihmisten tietoisuutta asiasta. Meiltä löytyy myös mm. kampanjan roosat sakset. Naisten tulisi muistaa myös itse huolehtia itsestään, tutkia rintojaan säännöllisesti sekä osallistua mammografiaseulontoihin niiden ollessa ajankohtaisia, jotta mahdollinen rintasyöpä löydettäisiin heti ajoissa.”

Momfie_pinkki_Kahvittelija.jpg

Vaatekaapin perukoille unohtunut Whisperin tunika pääsi vihdoin käyttöön, kun Kahvittelija pukeutui pinkkiin Roosa nauha -kampanjan kunniaksi. Pukeudu pinkkiin -päivänä kahvitkin juodaan tietenkin vaaleanpunaisesta mukista.

Momfie_pinkki_Katie.jpg

Lontoon-Katie veti ylleen ainoat omistamansa pinkit eli (lahjaksi saadut) Laura Ashleyn aluspaidan sekä Pilgrimin kaulakorun ja korvikset. Huulilla päivän kunniaksi vadelmanpunainen Burt’s Bees -huulirasva!

momfie_pinkki_lauraem.jpg

LauraEm. uhraa pinkin päivän kunniaksi villasukkalookkinsa ja vaihtaa sen näihin yöhepeneisiin – ja kääriyyy untuvapeittoon.

Momfie_pinkki_Lilleri.jpg

Lillerillä on päällään itseneulottu tunika ja kaverin tekemät piparikorvikset pinkillä täytteellä. Kaksivuotiaalla Liinalla on Gapin perhospaita ja Nextin housut.

Momfie_pinkki_Nina.jpg

Nina pukeutuu myös Roosa nauha -päivänä verkkareihin. Adidaksen hempeä verkkarotsi sai somistukseksi Roosa nauha -rusetin. Takin alla on pinkki imetystoppi, joka on tilattu Etsyn kautta Puolasta. ”Tänä vuonna lokakuu on ihan liian konkreettisesti rintasyöpäkuukausi. Hyvältä ystävältäni on juuri leikattu rintasyöpä, ja saamme tiedot taudin tilasta parin viikon kuluttua. Roosa nauha -kampanja on tärkeällä asialla.”

momfie_pinkki_nina_vauva.jpg

Ninan verkkarivauvanakin tunnettu poika pukeutuu Villervallan pinkkiraidallisiin kolitseihin ja ötökkäbodyyn.

Momfie_pinkki_Phocahispida.jpg

Phocahispida vannoo pinkkiin niin hiuksissa…

momfie_pinkki_phocahispida_2.jpg

 … kuin asusteissa!

Momfie_pinkki_Retroprinsessa_2.jpg

Raissin huivi ja paita ovat kirppislöytöjä ja pääpanta on ostettu Roomasta. 

momfie_pinkki_rosanna.jpg

Rosanna suosittelee miettimään kahdesti, kannattaako juuri silitettyä viskoosipuseroa sulloa takin alle ennen kuvan nappaamista.

momfie_pinkki_sanumaria.jpg

Sanumaria pukeutuu yleensä turvallisesti harmaaseen, mutta treeneissä hänen yllään on melkein aina jotain pinkkiä. Kuten kuvan päheät trikoot tai pinkkinauhaiset tossut.

Momfie_pinkki_Satsu.jpg

Satsu havahtui kesken työpäivän siihen, ettei ole valmistautunut pinkin päivän asukuvaukseen… eipä!  

Momfie_pinkki_Silkkitassu.jpg

Silkkitassun farkut Seppälästä, kaverilta kierrätettyinä. Takki on Craftin.

Miten sinä pukeudut pinkkiin tänään? Muista jakaa kuva asustasi viimeistään maanantaina 13.10, niin osallistut arvontaan. Jos arpaonni ei nappaa, niin molempia tuotteita voi ostaa Lindexistä, ja niillä tuetaan Roosa nauha -kamppista eli kotimaista työtä rintasyöpäpotilaiden auttamiseksi. Lahjoituksia voi tehdä myös muuten, lue lisää täältä.

muoti trendit terveys uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (11)
  1. Meikäläinen meni tämmöisillä pinkeillä kynsillä ja huulilla, jalasta löytyi hempeät vaaleanpunaiset tossukat ja takin alta löytyi vaalenpunaisilla ruuduilla varustettu kauluspaita. Miespuolinen pomokin huomasi pinkin panostukseni ja sain valistaa häntä ja paria muuta miespuolista kolleegaani Roosa nauhasta 🙂

    [[{”fid”:”435743″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”1000″,”width”:”1000″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

  2. Varhain aamulla huomasin Facea selaillessa että sehän on tänään! ei muutakun vaatekaapista se ainokainen pinkki vaate päälle, ja menoksi -”vaaleanpunaisella” ooppelilla, vaaleanpunaiset huulet hymyssä suin keskustaan päin. Tämä oli kaikkea muuta kuin tavallinen arkipäivä.
    Haluan osallistua päivään, koska kultainen mummoni on selvinnyt jo kahdesti (!) tästä kirouksesta nimeltään rintasyöpä. Itselle jää siis tehtäväksi tarkkailla erityisen paljon omaakin etuvarustusta tasaisin väliajoin, ja suosittelen sitä lämpimästi muillekin.
    Lisäksi halusin toissapäivänä ostaa Roosa nauhan, mutta se oli jo kahdesta paikallisesta liikkeestä loppu!
    Mistähän tuon saisi vielä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *