Vanha naama, uudet kujeet

Etkaisäänymuavarte-blogissa asiasta kuin asiasta whineävä sanumaria hengailee kaksostyttöjen kanssa kotona ja yrittää hankkia elämäänsä ryhtiä pukeutumalla muihinkin vaatteisiin kuin vaaleanpunaisiin pyjamahousuihin ja mustiin juoksutrikoisiin. Yleensä tämä tarkoittaa harmaita lörppävaatteita ja tennarit jalassa lompsimista.”

Siinä esittelysanat eiliseltä. Eli täällä ollaan, epämuotibloggaamassa vaatteista ja koska on jälkikasvua niin osittain myöskin vaateista joissa lastenhoito ei mene liian vaikeaksi. Mutta koska ihan joka minuutti ei ole pikkuvauva lahkeessa roikkumassa, niin on mulla muutakin vaatetta kun vain ne jo aiemminkin mainitut vaaleanpunaiset pyjamahousut. Oma vaatekaappi ei ole ihan vielä täysin käytössä raskauden jälkeen, mutta tavoitteena on kyllä että mitään väliaikavaatteita en enää ostakaan. Paitsi ehkä urheilua varten, koska urheilua varten on aina hyvä ostaa vaatteita. Mustia trikoita ei vaan voi olla koskaan liikaa, eikä harmata collegehousuja. Ei vaan voi. Lisäksi yhtenä tavoitteena on päästä eroon legginsien käytöstä. Poikkeuksena mainittakoon kotipäivät ja talvella mekkopäivät.

teammomfiesanumaria.jpg

Vaatteista kun puhutaan, niin tykkään kovasti kirkkaista väreistä. Paitsi omissa vaatteissani. Puolta vaatevarastostani voisi kuvailla harmaaksi ja vielä harmaammaksi. Kengiksi valikoituvat kovin usein maiharit tai Converset, ja kaulassa on yleensä jonkun näköinen huivi. Olen onnistunut kehittämään lievän addiktion ns. palestiinalaishuiveihin ja Varustelekan vaatteisiin. Haluaisin aina olla sellainen huoliteltu ja viimeisen päälle asuni miettinyt, mutta jostain syystä aina joko mene vähän yli tai jää vähän vajaaksi, mutta ihan täysin en koskaan onnistu. Toivottavasti edes joku asukokonaisuus joka täällä tulee esiteltyä onkin siis hitti eikä huti!

Mitäs muuta? En erityisemmin kiinnitä huomiota vaatteiden merkkiin tai ostopaikkaan. Hyviä vaatteita on löytynyt kirpparilta, H&Mltä, Gina Tricotista, Sokokselta, Stockmannilta ja Prismasta. Että mistä nyt sattuu jotain hyvää löytymään. Niin ja whineämisestä tuskin päästään täälläkään eroon, whine kohdistunee tosin tarkemmin vaatteisiin tällä tontilla. 

Eli eipä muuta kun moi! Kiva olla mukana!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *