Menee överiksi

Mediassa kohkataan, että elämme ylierotisoituneessa maailmassa. Lähinnä median vuoksi. Enpä tiedä yleisestä erotiikkamittarista, mutta mie ainakin taidan nähdä asiat jotenkin oudossa valossa. Oon hieman miettiny.

(Varoitus, seuraavaan kannattaa suhtautua vähemmän vakavasti. Tai en minä enää edes tiedä, kannattaako.)

Ihmisten keskinäinen kanssakäyminen on aina seksuaalisesti virittynyttä. Näen ympärilläni jatkuvasti ”sellaisia” katseita. Koskettaminen on aina esileikkiä. Ystävät eivät voi sivellä toistensa selkää ilman taka-ajatuksia. Miesten ja naisten välisissä keskusteluissa on aina mukana säpinää. Jo pelkkä ”Hyvää päivää” voidaan sanoa äänensävyllä, joka on kaikkea muuta kuin viaton.

Pidemmistä keskusteluista nyt puhumattakaan. Kaikki on kaksimielistä.

Lenkillä käydessäni kuvittelen, että kireissä urheiluhousuissa juokseva nainen ei voi ohittaa miehiä ilman, että he kyyläävät tämän persettä. Miehet katsovat naisia aina mielessään vain yksi asia. Hyvin monenlaiset miehet.

Nuoretmiehet ovat viriilimpiä kuin keväällä ensi kertaa niityllä kirmaavat villioriit.
Vanhat miehet ovat koskettaneet naista viimeksi hyvin kauan aikaa sitten, mutta tietävät varsin hyvin, millaista on oikea erotiikka.
Perheenisät eivät saa enää kovin usein, joten he himoitsevat vieraita naisia. Myös kävellessään kadulla vaimonsa kanssa rattaita työntäen.
Sinkkumiehethän haluavat vain seksiä, koska he eivät saa juuri koskaan, vaikka biologinen kellokin paukuttaa vallan vietävästi. Tai jos saavat, haluavat parempaa ja enemmän.
Sama pätee seurusteleviin miehiin, koska heidän parisuhteessaan seksi voi olla täyttä paskaa. Tai jos ei ole, sitä kaipaa vain luontaisesti hieman vaihtelua.
Perinteisesti maskuliinisiksi mielletyissä ammateissa toimii vain luonteeltaan pukkeja miehiä. Tämä käsittää palomiehet, poliisit, raksamiehet, ammattiautoilijat, kodinkone- ja putkimiehet, kaikki moottoreiden ja vipstaakkeleiden kanssa tekemisissä olevat..
Myös perinteisesti feminiinisiksi mielletyissä toimikuvissa toimii hyvin eroottisia miehiä, sillä he ovat tottuneet kanssakäymiseen naisten kanssa ja tuntevat ja tunnustavat oman seksuaalisuutensa avoimesti.
Itse asiassa kaikki miehet ovat sellaisia.

Ja nyt vakavoidun. Olen niin virittynyt, että ihan itteäkin hävettää. Olen mauton. Onko se taas tää kesä, vai mitä ihmettä tapahtuu?

suhteet seksi mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *