Verso

Minulle on tapahtunut näin joulunalusaikaan jännittäviä asioita. Eilen otin tehdäkseni erään projektin, joka oli odottanut vuoroaan jo jonkin aikaa.

Keittiön lavuaarin sihtiin; siihen karkeaan, joka on altaassa, oli jumittunut ”jäävuorisalaatin palanen”. Arvelin, että se imautuu siitä itsekseen alas (ja tukkii parhaimmillaan koko viemärin) jossain vaiheessa. Ei näyttänyt tapahtuvan, vaikka odotin tosi kärsivällisesti ainakin viikon.

Eilen sitten viimeinkin, tiskialtaalla nenäkannua täytellessäni, päätin tarttua toimeen. Kädessä sattui olemaan lusikka, ei ruuvimeisseliä, mutta hyvin se aukesi silläkin. Ja voi, mitä löysinkään!

Lavuaarini uumeniin oli kasvanut pienen pieni taimi. Minulla olisi sittenkin mahdollisuuksia huonekasvien kasvattajana! En tiedä ihan tarkkaan, mikä se oli. Aluksi piti ihan hieraista silmiä, sillä se näytti vähän joltakin astetta eläimellisemmältä – sellaiselta, joka saattaisi ryömiä esiin viemäriverkostosta jossakin Aasiassa tuotetussa kauhufilmissä.

Lähempi tarkastelu kuitenkin osoitti, että se oli ehkä herneenverso. Tai mahdollisesti auringonkukkavauva. Hirviömäiseltä se kuitenkin näytti. Ei ollenkaan viattomalta. Saakelin sinnikäs kaveri kyllä; en nimittäin myönnä, että edes minun siisteystottumuksillani lavuaari olisi se kaikista otollisin paikka ryhtyä kasvamaan.

Sitä vaan mietin, että mikä minut sai haistelemaan sitä. Siis että miksi? 

 

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *