Haikeat heipat

DSC_0402.JPG

DSC_0836.JPG

DSC_1018.JPG

DSC_0333.JPG

DSC_0679.JPG

DSC_0338.JPG

Mä olisin voinut ja tavallaan olisin halunnutkin kirjoittaa teille superäideistä, siitä millaista on olla äiti Helsingissä, opiskeluistani, uudesta arjestamme, parisuhteesta lapsiperheessä, siitä kuinka hajoittavaa on olla jatkuvasti tässä ja kokoajan läsnä, miten mahtavaa on täyttää kolmekymmentä, Lasten kaupungista (menkää, se on tosi kiva!), muksujen syyskuteista tai uusista lounaspaikkalöydöistäni. Mutta kaikki nuo jäävät kirjoittamatta sillä Morning Glory hiljenee. Kyse ei lopulta ollut edes ajasta tai pikemminkin sen puutteesta vaan siitä, että tajusin etten enää halunnut järjestää blogilleni aikaa. Aikaahan nimittäin saa revittyä jos ihan oikeasti haluaa, mutten mä näköjään enää halunnut.

Sain blogilta kaiken sen mitä toivoinkin ja vielä enemmän. Mä olen lopulta aika tavoitteellinen ihminen ja haluan keskittyä sekä panostaa nyt asioihin, jotka vievät minua ihan oikeasti eteenpäin elämässäni. Blogi oli mulle rinnalla kulkeva ihana harrastus (josta pidin ihan tosi paljon), muttei tämä koskaan vie minua siihen suuntaan mitä elämältäni oikeasti haluan. Blogi tietysti avaa ovia ja antaa mahdollisuuksia mutten ole halukas kuluttamaan tähän niin paljon aikaa, josta taas tiedän ettei blogin kirjoittaminen ole intohimoni. Ja nyt haluan keskittyä juurikin unelmiini ja siihen mitä haluan palavasti tehdä.

DSC_0015.JPG

DSC_0592.JPG

DSC_0644.JPG

DSC_0318.JPG

Mulla on alkamassa superinnostavia juttuja syksyllä, joista osa liittyy tulevaan ammattiini ja osa onkin sitten ihan muita juttuja. Niin ja sitten on tietysti työt sekä koulu. Ja maailman paras perhe. Blogin kirjoittaminen ei tunnu sopivan enää tähän palettiin, ja siksi siitä on aika luopua. En nimittäin tahdo tehdä mitään väkisin. 

Mä en sano, että tämä olisi viimeinen postaukseni koskaan, sillä ikinähän ei voi tietää jos innostunkin taas herättämään Morning Gloryn henkiin. Mutta nyt se tuntuu aika epätodennäköiseltä. Blogi jää ainakin joksikin aikaa tällaisenaan näkyville, jolloin mulla on vielä aikaa miettiä kuinka lopullinen päätökseni on. Siihen asti sanon haikeat mutta onnelliset heipat ja suuret kiitokset lukijoilleni sekä ihanille Lilyläisille.

Meidät löytää edelleenkin Instagramista @morningloryannika, joten en katoa ihan kokonaan.  

Ihanaa syksyä teille ja kiitos, että jaksoitte lukea sekä kommentoida mun juttujani – se merkitsi paljon! Heippa <3

 

suhteet oma-elama vanhemmuus
Kommentit (16)
  1. Tsemppiä jatkoon, unelmia kohti! <3

  2. Voi eikä! Harmi!

    Kiitos kivasta blogista ja kiitos ennenkaikkea siitä, että sain tutustua suhun edes sen pienen hetken verran livenäkin! <3

    Kaikkea hyvää teidän koko perheelle ja muista nauttia siitä kaikesta mitä elämä tiellesi heittääkään! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *