Unelmatyylini sisustuksessa, ja riita ystävän kanssa

Ystäväni suuttui, kun kerroin ettemme nyt tarvitse lahjoituksia. Hän olisi halunnut tuoda meille useamman pussin vanhoja vaatteitaan, sekä sohvan, johon lapsensa olivat kuulakärkikynällä piirtäneet. Välillä tuntuu, että tavaraa tuodaan meille vain, koska kaatopaikalle vieminen maksaa, vaikka varmasti ystäväni tarkoittavat lahjoituksillaan hyvää. Olen kuulemma kiittämätön, vaikka en ole mitään pyytänyt ja minulla on itselläni ihan hyvin varaa ostaa toivomiani asioita ja toteuttaa vihdoinkin omaa tyyliäni. Hänen purkauksensa jälkeen, oli todella hölmö olo muutaman päivän ajan, siitä radiohiljaisuus.

Mutta nyt mieluisaan sisustustyyliini. Katsokaa näitä kuvia, ne puhuvat puolestaan! Hallittu tavaramäärä, kauniit ja kestävät kalusteet. Kaunis muotojen moninaisuus ja harmooniset sävyt huonekaluissa. En ole ikinä ollut minimalismin tai valkoisen sisustuksen ystävä ja liiallinen romantiikka saa minut yökkäämään. Haluan kunnon materiaaleista huolella valmistettuja, kestäviä kalusteita, kulkevat mukanani loppuelämän kodit läpi.

Nämä kuvat pakottavat minut kierrokselle sisustus- ja antiikkiliikkeisiin. 

Siivousurakkani puolesta laitan paljon tavaraa kiertoon ja koska olemme ostaneet omakotitalon, jossa noin sata neliötä aiempaa enemmän tilaa, tulee hankintojen määrä ja tavaran vaihtuvuus lähivuosina olemaan melkoinen.

Vinkkejä hyvistä sisustus- ja antiikkiliikkeistä kaivataan.

ba039932ec0a805d44616a9b24ca05b7.jpg

 

c37591d3cf72aebb884c93450ee3ed4a.jpg

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *