Hyvää ystävänpäivää! ❤

Hyvää ystävänpäivää juuri Sinulle, kuka luet tätä. Kiitos, kun jaksat ja viitsit lukea, mitä tämän vammaisen elämään kuuluu. 🙂

domo_valentines_day-3432.jpg

Mitä tämä päivä merkitsee minulle? Ei oikeastaan juuri mitään. Kuitenkin aina muistan miestäni jollain pienellä lähjalla ja myöskin hänellä on ollut tapana muistaa minua. Olemme aina tehneet kuitenkin jotain kivaa tänä päivänä, ratsastaettu issikavaelluksella, käyty Heinekenin panimolla jne. Ja aina olemme käyneet ravintolassa syömässä.

Tänään teemme kuitenkin poikkeuksen ja olemme vain kotona. Päätimme itse tehdä pizzaa. Olen ollut niin tolkuttoman väsynyt viime aikoina, viime viikollakin yhden vuorokauden aikana nukuin noin 19 tuntia. Se on paljon se. Olin loppuviikon pois töistäkin ja vaan nukuin. Eilinen vertaistukitapaaminen taas verotti voimavaroja, joten tänään on ihan kiva viettää ilta kotona.

Mun ystäväpiiri on kyllä todella supistunut tämän sairauden myötä. Ja fatiikin takia en jaksa juurikaan mitän ylimääräistä tällä hetkellä, eli en ole juurikaan jaksanut pitää yhteyttä ystäviini. Onneksi on ne muutamat kehen voin luottaa, ketkä ymmärtävät, että nyt ei jaksa eikä pysty. Ja he ovat siellä kuitenkin heti kun tarvitsen heitä. He ovat kultaakin kalliimpia. ❤ Lisäksi ihana vertaisjengi, mikä kasvaa kasvamistaan. Olen tutustunut niin moniin mahtaviin tyyppeihin, että on tämä sairaus mulle jotain myös tuonutkin.

Viettäkää kiva päivä ja kertokaa läheisillenne, kuinka rakastatte ja arvostatte heitä, mikäli ette muuten sitä tekisi. 🙂

 

suhteet oma-elama terveys hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *