Tulta ja tappuraa

Moikka taas.

 

Nyt on vierähtänyt viikko edellisestä postauksesta. No viikko on mennyt vaihtelevasti. Edelleen flunssan jälkimaininkeja ja naisten vaivat vaivaa helvetillisen kivun merkeissä.

Voisin kertoa omia tuntemuksia siitä miltä kipu voi pahimmillaan tuntua.

Aloitettakoon vaikka siite, että noin 1-2 viikkoa ennen menkkojen alkua alan kärsimään helvetillisistä alavatsa kivuista. Kipu herättää sinut useasti keskellä yötä noin 2.30. Mikään lääke ei tunnu tehoavan tähän ja lääkärit sanoo vaan, ettei voi sattua noin paljoa. Niin no sinähän varmaan tiedät miltä mun sisälläni tuntuu juuri nyt. Itse olen epäillyt pitkään endometrioosia. Lääkärin mielestä näin ei ole koska ultrassa ei näy mitään ja naisen nyt vain kuuluu sietää kipuja. Hmm saanen olla tuosta asiasta hiukan erimieltä? EI HELVEITSSÄ KENENKÄÄN TARVITSE SIETÄÄ KIPUJA. Olen itse ravannut kymmenillä eri lääkäreillä saanut kymmeniä eri reseptejä. Kaikki vain samalla diaknoosilla kuukautiskivut.. Erään lääkärin sanoin jos et ota e-pillereitä niin kärsi kivuistasi. Vaikka olisi kuinka naistentautien erikoislääkäri niin harva oikeasti tuntuu tietävän mikä on endometrioosi ja miten se todetaan. Monen endottaren kanssa jutelleena yksikään heistä ei ole sanonut että endo näkyisi ultrassa. Minulle siis väitetään joka kerta, että kyllä sen ultrasta näkee. Meneppä lääkärille väittämään vastaan! Seuraavan kerran tiedoissasi lukee hankala potilas!  Viimeksi kipujeni takia kävin lääkärissä maanantaina. No mitäpä jäi käteen tästä reissusta. 1. Panacodi resepti (kiitos vaan näitähän ei ennestään jo ollut ja taisin mainita ettei näistä ole hyötyä) 2. Diaknoosi kipeät kuukautiset ja tästä lystistä lasku käteen KIITOS NÄKEMIIN ja kipu jatkuu edelleen…. 

Meillä on ollut mieheni kanssa lapsi haaveita jo pitkään. Mitään ei vain ole näkynyt ei kuulunut. Tiedän olevani ylipainoinen jne, muttei siitä varmaan tarvitse joka kerta mainita. En minä mikään tyhmä ole ettenkö itse tiedostaisi liikakilojani. Lääkärit ei siis suostu auttamaan millään tavoin ennen kun olen laihtunut tietyn määrän. Itse olen pyytänyt tiettyihin kokeisiin pääsyä niin ei ei oteta kuuleviin koriinsa.  Epäilen etten ovuloi ja tämä ei vielä diaknosoitu endo jollakin tavalla hidastaa tai estää raskaaksi tuloa. Josko meilläkin vielä joskus lykästää tässä asiassa ja pääsen läkärille joka tietää mitä edometrioosi on ja millaisia kipuja se aiheuttaa.

Tämä kuluva viikko on muutoinkin ollut jotenkin raskas. Paljon miettinyt asioita ja sitä kun joutuu olemaan paljon yksin kotona. Välillä tämä on ihan jees, mutta suurimman osan ajasta todella perseestä. Yksinäisyyden tunne on ehkä se olo mitä tunnen paljon arkena ja silloin kun ei mies ole kotona. Minulla on yksi todella hyvä ystävä jonka tiedän kuuntelevan ja auttavan sillon jos siltä tuntuu. MUTTA jokainen varmaan joskus on kokenut sen fiiliksen ettei vain kehtaa aina samalle ihmiselle laittaa viestiä ja kysellä kahville. Tää nainen on suuremmoinen enkä todella tiedä miten kiittäisin häntä siitä tarpeeksi, että on tullut mun elämääni mukaan. 

Hmm jos jotakin positiivistä tähän viikkoon pitää sisällyttää, niin torstaina pääsee onneksi takasin töihin! Harvoin näin sanon, mutta alkaa nämä seinät kaatumaan jo päälle. Flunssa rupee olemaan jo voiton puolella. Tiedän saavani pitää mieheni koko viikonlopun kotona, toki lukuunottamatta jotakin työporukan perjantaisia rientoja (Suotakoon se hänelle) 🙂

 Kiitos taas jos jaksoit lukea vielä ehkä hiukan epäselkeetä ja aiheestä toiseen hyppivää tekstiä. 🙂

Kukaan meistä ei ole seppä syntyessää ja tässä sitä tätä bloggaamista opetellaan.

 

suhteet oma-elama rakkaus terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *