Kiire, se kirjoittamisen kuolettaja?

Heihei siellä ruudun toisella puolen.

Positiivisesti aloitin blogin pitämisen kuukauden mittaisella tauolla. Kuten otsikostakin voi ymmärtää on tällähetkellä elämäni ollut jonkin verran hektistä. Arkeani kiirrellistää viimeiset koulutehtävät Kuortaneelle ja uusiin pääsykokeisiin lukeminen. Olen hakenut opiskelemaan fysioterapiaa SeAMKiin ja muutamaan muuhun toimipisteeseen. Ennakkomateriaalit ovat todella mielenkiintoisia, mutta pientä nippelitietoa täynnä. Lisäksi arkeeni on kuulunut töissä käynti useammassakin eri toimipaikassa. Kiire ja stressi ovat aiheuttaneet vähän sairastelua ja väsymystä, jossa toki osasyynä saattaa olla katu- ja siitepölyn pöllyäminen.

Tällä viikolla ollaan kuitenkin taas täysissä sielun ja ruumiin voimissa ja kirjoittelenkin postausta ennen reeneihin lähtöä. Vuorossa on siis come back salille sairastelun jälkeen. Ensi viikolla palaan taas ruokavaliooni täysin ja reenejä alan suunnitella uusien tavoitteiden pohjalta. Luvassa on siis monia uusia ja jännittäviä muutoksia.

Tuleville postauksille tarvitsisin muutamia ideoita. Omassa kopassani löytyy jo ruokailuun ja reenaamiseen liittyviä asioita, valmennus postaus, pääsykokeisiin enemmänkin liittyvä postaus ja muutenkin arjessani pyöriviä asioita. Jos jollakin silmäilijällä tulee muuta mieleen voi minulle toiveita hihkaista!

Jaksuja kaikille kevään rupeamiin

Unelmaa tavoittelemassa

– Jenny

suhteet oma-elama tyo opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *