Ladataan...
Mungolife

Arvatkaa mikä tänään oli? Tänään oli eka työpäivä! :) 

Mä tosiaan aloitin tänään Digitalist Groupin Content Managerina. Bongasin tuossa muutama viikko takaperin Digitalistin hakemuksen tähän tehtävään ja onnekseni voin sanoa, että tänään pääsin aloittamaan hommassa. Oli jotenkin tosi jännää aloittaa uusi työ. Edellisestä oman yrityksen ulkopuolisesta duunista on jo pari vuotta ja oli jotenkin samanaikaisesti jännittävää ja aivan superkivaa suunnata tänään töihin. Olo oli kuin ekana koulupäivänä. 

Työpaikka ja -tehtävä on ihan supermieluisia. Tähän asti tapaamani porukka on kaikki tosi mukavaa ja kivanoloista ja tehtävä on haastavan lisäksi todella mielekäs. Tähän kuuluu niin laajasti kaikkea mahdollista, että menee varmasti hetki ihan vaan sisäistää kaikki. Työpaikkaani muutama jo kyselikin kommenteissa viime postauksen jälkeen, eikä se tosiaan mikään salaisuus ole. Löytyyhän se ihan julkisesti Linkedinistäkin. Mutta en aio sen kummemmin työpaikkaa tuoda täällä blogissa esille, vaikka varmasti tulen käsittelemään asioita tän aihepiirin tiimoilta; äitiyden ja työnteon yhdistäminen ja moni muu tämäntyyppinen aspekti tulee varmasti blogissa olemaan esillä. Tästä huolimatta haluan pitää selkeän jaon blogini ja uuden työni välillä, ja toivon, että myös seuraajani kunnioittavat tätä ratkaisua. 

Ymmärrän, että Mungolife pyörii hyvin vahvasti minun ja persoonani ympärillä, ja moni asia elämässäni kiinnostaa, mutta uskon kyllä, että hyvin aikuinen yleisöni varmasti osaa kunnioittaa sitä, että elämässäni on myös yksityisiä puolia tai sellaisia, joita en halua puida näin luetulla alustalla. 

Miten päädyin Digitalistille? En rehellisesti sanottuna tiennyt yrityksestä mitään ennen kuin näin työhakemuksen, mutta se kiinnitti huomioni ja rupesin tutkimaan yritystä tarkemmin. Mielenkiinto heräsi heti ja onneksi pääsin haastatteluun. Sisällöntuotto on tuttua niin oman yrityksen kuin mainostoimistotyöskentelyn ja opintojen kautta ja yhä enemmän on viime aikoina kiinnostanut nimenomaan markkinointiviestintä ja sisällöntuotto. Kun kymmenen vuotta iso osa elämää on pyörinyt henkilöbrändini ympärillä, on mielettömän kiva päästä osallistumaan ja omalta osaltani jopa ehkä kehittämään jotakin aivan muuta kokonaisuutta. Koska let's face it, olen vähän kyllästynyt jo itseeni ja kaipaan elämääni muita aiheita ja aihepiirejä. Kaipaan onnistumista myös muissa asioissa. Tuntuu, että jo ennen kuin ehdin aloittamaan, yritys on inspiroinut mua jo nyt hurjasti ja uskon, että jatkossa se inspiraatio ja into tulee vaan kasvamaan. Se tulee varmasti vyöryymään myös vapaa-ajan minään, koska koko jako työelämän ja vapaa-ajan välille on usein hyvin keinotekoinen ja elämä on parhaimmillaan silloin kun voi nauttia työstä ja vapaa-ajasta, eikä tehdä hampaat irveessä töitä nauttiakseen vapaa-ajasta. 

Mitä mieltä olette, kiinnostaisko teitä mun ajatukset työnhausta, haastatteluista yms.? Mistä olen katsellut töitä, millainen on mielestäni hyvä hakemus, miten valmistaudun haastikseen yms.? 

P.S. Lupaan uusia kuvia hetipian, nyt vähän kierrätettyä kuvaa tällä kertaa :) 

Ladataan...
Mungolife

*Kaupallisessa yhteistyössä Mossa

Oon kirjoittanut tässä viimeisen vuoden aikana Mossasta useammassa yhteydessä, ja nyt kun tuoreiden marjojen tarjonta on vähentynyt kesästä, ajattelin turvautua taas tähän marjojen voimaan suoraan purkista. 

Heille, jotka eivät ole edellisiä postauksiani lukeneet, niin kerrotaan lyhyesti, että kyseessä on latvialainen kosmetiikkasarja, joka on ECOCERT -sertifioitu luonnonkosmtiikkamerkki. Mossa on todellakin hinta-laatusuhteeltaan erinomaista kosmetiikkaa, jota saa nykyisin melko hyvin päivittäistavarakaupoista.  

Mitä tarkoittaa ECOCERT-sertifikaatti? Se kertoo, että sertifikaatin saaneen tuotteen raaka-aineiden on oltava peräisin uudistuvista luonnonvaroista, ja niiden tulee olla työstetty ympäristöystävällisesti ja luontoa säästäen. Lisäksi tuotteiden täytyy olla ilman geeniteknisesti muunneltuja ainesosia, parabeeneja, fenoksietanolia, nanopartikkeleja, silikonia, polyetyleenilglykoolia, synteettisiä parfyymejä ja väriaineita ja eläinperäisiä tuotteita (paitsi jos eläimet luonnostaan tuottavat niitä, kuten hunaja, maito jne.) ECOCERT -merkillä varustettu tuote kertoo, että vähintään 95 % kaikista ainesosista täytyy olla luonnollista alkuperää ja pakkausten tulee olla biohajoavia tai kierrätettäviä. ECOCERTin myöntää kansainvälisesti toimiva ja riippumaton kontrollijärjestö, ja se on nykyään yksi tunnetuimmista sineteistä luonnonkosmetiikan standardisoinnin alalla. Sertifikaattiin luotetaan laajasti sen vaativien kokeiden ja tuotteiden arvioinnin takia.

Mossan kaikilla tuotteilla on tuo ECOCERT-merkki ja niiden pohjana on pohjoismaiset marjat. Runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja sisältävät marjat ovat kiva pikku tehobuusti iholle, ja näin kuukausia näitä tuotteita käyttäneenä on pakko todeta, että nää todella toimii :) 

Mossan tuotteet eivät sisällä keinotekoisia aineita, jotka ovat haitallisia elimistölle, sitä ei ole testattu eläimillä ja se on todella ihoystävällinen. 

Tällä kertaa halusin muistuttaa tästä ihanasta tuotesarjasta, sillä Sokoksella on tällä hetkellä käynnissä Hyvä Olo -viikko, jonka aikana viisi näistä Mossan tuotteista on mukavassa -20 % alennuksessa. Jos siis teillä alkaa purnukat tyhjenemään tai haluatte vihdoin kokeilla tätä tuotesarjaa, nyt on erinomainen hetki sille.

Yksi alennetuista tuotteista on tuo mustaherukka-hiilikuorinta, joka on todella hellävarainen. Sillä saa helposti ja kevyesti kauniin tasaisen ja pehmeän ihon, ilman järeitä aineita tai mekaanisesti ihoa rasittavia osia. Tätä kun käyttää, niin huomaa, että ihohuokoset todella supistuu tasaiseksi ja poistaa ympäristön vaikutukset iholta. On muuten niin hellävarainen, että sopii myös akneiholle ja muutenkin ongelmaiholle. Yksi mun ehdottomasti suosikkituotteita ja TOP3-kuorintoja, mitä oon koskaan käyttänyt. 

Vitamin Cocktail - sarja on ollut selkeä suosikkini kaikista Mossan tuotteista jo pidempään ja näistä kaksi on myös tässä alennuksessa. Instant Energy yövoide/naamio toimii tosi kivasti nimenomaan sellaisena hieman naamiomaisen paksuna yövoiteena ja tuo päivävoide on yksi suosikkipäivävoiteitani jokapäiväiseen käyttöön. Hinta-laatu -suhteeltaan tuo on todella laadukas ja ainakin mun kuivahkolle iholle todella hyvin kosteuttava tuote. Sekoitan tähän joukkoon vielä aina pari pisaraa Mossan Oil Cocktail-tiivistettä, jos haluan vähän ekstrakosteutusta. 

Mä käytän aika vähän kasvovettä, koska se tuntuu herkästi kuivattavan mun ihoa. Tää Mossan Youth Defence Glow + Repair Radiance Toner on mun mielestä yks niitä harvoja kasvovesiä, jotka ei kuivata edes kun läträä talvella kuivalle iholle, ja mä tykkään käyttää tätä välillä aamuisinkin, se jotenkin tavallaan valmistelee ihon hoidolle ja meikille.

Itse asiassa tää viiden tuotteen setti on aika täydellinen paketti, sillä viides tuote, joka kuuluu tohon aleen on valkoherukkainen Creme Mousse, joka on ihan super hellävarainen ja ihanan tuntuinen meikinpoistoaine, joka löytyy multa aina suihkukaapista. Näillä viidellä tuotteella pärjää jo pelkästään, tosin tietenkin Vitamin Oil Cocktailin fanina lisäisin sen vielä listalle. Se ei harmi kyllä ole alessa, mutta nää muut on kaikki -20 % Sokoksella. Nää on itse asiassa ihan naurettavan edullisia tällä alella, sillä päivävoide ja naamio/yövoide ovat 12,90 € ja 13,50 €, ja loput ovat alle kympin.

Joko te ootte kokeillu näitä? Vahva suositus ja suosittelen nyt täydentämään luonnonkosmetiikan varastoanne näillä huipuilla :)

Pages