Ladataan...
MuotiMaakari

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikeeseemmme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.
Mallikuvat: Kirstinkammari

Esittelen teille nyt myyntitykin vailla vertaa: ranskanbulldoggini Nasun, joka on tehnyt suuren vaikutuksen myös moniin asiakkaisiimme. Kolmevuotias söpöliini on hurmannut minut totaalisesti, sitä uskollisempaa kumppania saa hakea. Myös Nasulla on vahva riippuvuussuhde meikäläiseen, se seuraa minua kuin hai laivaa jopa kynsihuoltoon ja kampaajalle. Eikä karkaa mihinkään, vaikka pitäisi ovea auki.

Otan Nasun mukaan aina kun vain voin. Koira on osallistunut useille ostokeikoille, popup-myymälöihin ja messuille – se sai erityisluvan olla myös Helsingin ja Tampereen messuilla, joissa on yleensä koirakielto. Nasu nökötti myyntipöydän alla ja sai hellyttävälä olemuksellaan monia piipahtamaan osastollamme. Jos Nasu saisi provikat hankkimistaan asiakkaista makkarana, se olisi melkoinen pötkylä.

Ai että mitenkä asiakkaat suhtautuvat minun pötkylääni? Sadasta vain noin kaksi ilmoittaa, että ei tykkää koirista. Kaikki muut ovat enemmän tai vähemmän ihastuneita pikku myyntitykkiimme. Nasu on kiltti, reipas ja aina hyvällä päällä. Valitsin tuon koirarodun sen takia, että se on aktiivisempi kuin edelliset koirani mopsit.

Nasu rakastaa minua älyttömästi. Niin paljon, että ollessani työmatkalla lapset eivät voi käyttää sanaa äiti. He puhuvat Ä-kirjaimella alkavasta henkilöstä, joka asuu meillä. Jos joltakin lipsahtaa äiti, Nasu parkkeeraa ulko-ovelle odottamaan, että tulen kotiin. Nasun motto on: ”Ei väliä minne mennään, kunhan mä pääsen mukaan.”

Investoi Ribkoffiin

Viime viikolla Nasu pääsi meidän kalleimman vaatemerkin Joseph Ribkoffin ostokeikalle (www.josephribkoff.com). Valitsimme ensi syksyn mallistoa, luvassa on jälleen upeita vaatteita laatua arvostaville. Ribkoff on kieltämättä kallis merkki, mutta kun tutustuu sen vaatteisiin, niin tietää kyllä mistä maksaa. Asut ovat ihanaa materiaalia ja istuvat erinomaisesti. Mallit ovat ajattomia – sama vaate sopii hyvin kaikkiin vuodenaikoihin.

Kun ostan Ribkoffeja, näen jo vaatteita valitessani kenelle tietty mekko tai housut sopivat. Ja useimmiten käykin niin, että Mirjalle, Pirkolle tai Liisalle miettimäni asu todella päätyy heidän vaatekaappeihinsa. Nautin siitä, että tunnen asiakkaani ja pystyn tekemään tällaisia täsmäostoja. Jotain on näköjään vuosien varrella tarttunut tähänkin pääkoppaan.

Tyypillinen Ribkoffia ostava on klassisista vaatteista pitävä, maailmaa nähnyt nainen. Sellainen, joka tietää investoivansa laatuun ja persoonallisuuteen. Ribkoffin vaatteet ovat yleensä mustia tai valkoisia. Heillä on tietty myös muita värivaihtoehtoja, mutta musta sopii mielestäni heidän vaatteisiin parhaiten. Jos uskallat, tule ja sovita Ribkoffia liikkeessämme. Todennäköisesti jäät koukkuun, niin on käynyt monelle.

Myös Espanjassa tällä hetkellä asuva bloggaajamme Outi sai Ribkoffin pureman viime syksyn muotikuvauksissa. Kesäkuntoon ponnisteleva nainen ehdotti vetoa, että jos hän laihtuu viisi kiloa ennen kuin tulee maaliskuun lopussa Suomeen, lahjoitan hänelle oman Ribkoffin. Ja jos Outi epäonnistuu, tulee hän päiväksi ilmaiseksi töihin meidän popup-myymälään. Seuraa Outin diettiä ja paluumatkaa Olenko kartalla?-blogista (https://olenkokartalla.blogspot.com).

Tämän viikon asuksi valitsin Ribkoffin mekon, jossa on raikas pinkki raita. Kuvassa näet sen arkiversiona minun ylläni ja juhla-asuna kauniin mallimme Helenan yllä. Yksi vaate moneen tarkoitukseen, näin hintakin tavallaan puolittuu.

 

 

 

 

Ladataan...
MuotiMaakari

Just nyt on se aika vuodesta, että ajatukset siirtyvät kevääseen, mutta Suomessa eletään vielä tylsää perustalvea. Mikä on sen parempi piristys kuin uusi vaate? Noita virkistäviä herkkuja lähdin viime viikolla metsästämään Pariisista.

Oli meikkiksellä toinenkin taka-ajatus, kun nousin kahden ison matkalaukun kanssa Pariisin koneeseen. Yleensä muuten matkustan tosi vähillä matkatavaroilla, mutta nyt otin laukkuja saadakseni jotain uutta saman tien kauppaan. Etsiskelin tällä reissulla uutta farkkupaikkaa, kun entinen hyvä lopetti. Sattumalta löysikin sopivan liikkeen, kun vähän eksyin normaalilta reitiltä. Löytyi kauppa, jossa myydään spessuja malleja – sellaisia, joissa on joku kiva juttu, esimerkiksi takana rusetti. Nyt meillä on toimittaja, josta saan ostettua upeita ja vähän erilaisia farkkuja kokoon 52 saakka.

Duunini maailmalla ei ole mitään huonokuntoisten hommaa. Työpäivän aikana tulee askelia helposti kahdenkymmenen kilometrin verran. Aloitin viime tiistaina työpäiväni tukkualueella puoli aamuyhdeksältä ja lopetin iltakuuden jälkeen. Sen jälkeen juoksin vielä kymmenen kilometrin lenkin, se auttaa irrottautumaan työpaineista. On pakko pitää kunnostaan huolta, että jaksan. Olen myös äärimmäisyystyyppi, tykkään laittaa itseni koville. Minun Pariisini ei ole hienostunutta kahviloissa istuskelua, vaan kovaa työtä ja kauppiaan arkea. No, tunnustetaan että edelleenkin rakastan matkustamista, se tulee olemaan aina minun juttuni.

Millaisia herkkuja on luvassa keväälle? Vihreä väri on voimakkaasti esillä, samoin myös kirkkaan keltainen, joka löi itsensä läpi jo viime kesänä. Löysin Pariisista muun muassa kivoja neuleita, joiden värit ovat jo ihastuttaneet asiakkaita liikkeessämme.

Käärmekuosi on nyt muotitietoisen kova valita. Olen monille sanonut, että se on vähän kuin homejuusto – toiset inhoavat ja toiset tykkäävät valtavasti. Sama pätee myös muihin eläinkuoseihin joita on nyt paljon. Itsellänikin on yhdet käärmelegginssit, joissa tunnen oloni tosi sähäkäksi.

Ajattelin valita joka viikko suosikkiasuni ja esittelen sen teille täällä blogissa. Tällä kertaa se on tämä ihanan keltainen neule ja rennot farkut, joihin ihastuin heti ne nähdessäni. Tämä asu tuo väreillään lupauksen keväästä ja toimii kokonaisuutena jo nyt, keskellä talvea. Farkuissa on sopivan korkea vyötärö ja ne toimivat myös kesällä minkä tahansa yläosan kanssa.

Ps. Minulla on Pariisissa oma hedelmäkauppias (ylhäällä kuvassa) ja autonkuljettaja Clement, joka kuskaa aina kentältä hotelille ja päinvastoin.

Ladataan...
MuotiMaakari

 

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikeeseemmme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.

Viime lauantain vietin siivoojien parissa. Ei, emme siivonneet kauppaa huippukuntoon vaan puetimme Katjan kanssa Beauty Cleaner 2019 -kilpailun finalistit kuvauskuntoon. Siivoustyön arvostusta nostavan kilpailun vaatettajaksi lähteminen oli minusta kiinnostava ja tärkeä juttu, onhan kauneuskisan suojelijana itse eduskunnan puhemies Paula Risikko. Tapahtuman järjestää Talonhenki Oy.

Paula, meikäläinen ja muut yhteistyökumppanit pistimme oman lusikkamme likoon hyvän asian puolesta. Kilpailuun osallistuvat ovat ympäri Suomea, joten samalla saavat meidän upeat vaatteemme lisää näkyvyyttä. Kaikki voittaa, kuten hyvissä jutuissa yleensäkin. Äänestys alkaa ensi perjantaina, silloin voit valita oman suosikkisi loppukilpailuun. Lisäinfoa löytyy tapahtuman Facebook-sivulta.

Kilpailussa ei haeta mitään missiä tai mallia, vaan ammattiylpeyttä ja asiakaspalveluasennetta omaavaa, esimerkillistä ja iloista siivousalan tyyppiä. Pelkkä kauneus ei ratkaise, vaan persoonaa peliin tytöt! Meille vaatettajille kymmenen naisen puettaminen oli haastavaa juttu, sillä saimme etukäteen vain strategiset mitat ja valokuvat. Katja toimi testimallina, puimme hänelle vaatteet ajatuksella, että kun varsinainen malli on vähän rinnakkaampi tai vastaavasti pienempi, vaatteen pitäisi istua.  

Ja yllättävän hyvin nuo vaatteet malleille sopivatkin, vai miltä kuvat näyttävät? No, joitakin vaatteita piti vähän nuppineuloilla fiksata, jotta asukokonaisuus näyttäisi kuvaushetkellä upealta.

Lauantai oli melkoinen puserrus sekä malleille että meille. Ensin naiset kävivät Luxus Dayn meikissä ja CutPointin kampauksissa. Sen jälkeen oli meidän vuoro viimeistellä kokonaisuus vaatteilla. Upeita naisia kaikki, hyviä oman alansa lähettiläitä. Tsemppiä kisaan naiset! Me Katjan kanssa löysimme jo oman suosikkimme, jonka tulemme palkitsemaan erikseen liikkeemme tuotepalkinnolla.

Ladataan...

Pages