Karvainen myyntitykki

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikkeeseemmme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.
Mallikuvat: Kirstinkammari

195dd076-82be-4d76-a8e7-221fcd11b26d.JPG

Esittelen teille nyt myyntitykin vailla vertaa: ranskanbulldoggini Nasun, joka on tehnyt suuren vaikutuksen myös moniin asiakkaisiimme.

Kolmevuotias söpöliini on hurmannut minut totaalisesti, sitä uskollisempaa kumppania saa hakea. Myös Nasulla on vahva riippuvuussuhde meikäläiseen, se seuraa minua kuin hai laivaa jopa kynsihuoltoon ja kampaajalle. Eikä karkaa mihinkään, vaikka pitäisi ovea auki.

Otan Nasun mukaan aina kun vain voin. Koira on osallistunut useille ostokeikoille, popup-myymälöihin ja messuille – se sai erityisluvan olla myös Helsingin ja Tampereen messuilla, joissa on yleensä koirakielto. Nasu nökötti myyntipöydän alla ja sai hellyttävälä olemuksellaan monia piipahtamaan osastollamme. Jos Nasu saisi provikat hankkimistaan asiakkaista makkarana, se olisi melkoinen pötkylä.

Ai että mitenkä asiakkaat suhtautuvat minun pötkylääni? Sadasta vain noin kaksi ilmoittaa, että ei tykkää koirista. Kaikki muut ovat enemmän tai vähemmän ihastuneita pikku myyntitykkiimme. Nasu on kiltti, reipas ja aina hyvällä päällä. Valitsin tuon koirarodun sen takia, että se on aktiivisempi kuin edelliset koirani mopsit.

2b530c19-0349-4859-868c-d79980429d66.jpg

Nasu rakastaa minua älyttömästi. Niin paljon, että ollessani työmatkalla lapset eivät voi käyttää sanaa äiti. He puhuvat Ä-kirjaimella alkavasta henkilöstä, joka asuu meillä. Jos joltakin lipsahtaa äiti, Nasu parkkeeraa ulko-ovelle odottamaan, että tulen kotiin. Nasun motto on: ”Ei väliä minne mennään, kunhan mä pääsen mukaan.”

Investoi Ribkoffiin

Viime viikolla Nasu pääsi meidän kalleimman vaatemerkin Joseph Ribkoffin ostokeikalle (www.josephribkoff.com). Valitsimme ensi syksyn mallistoa, luvassa on jälleen upeita vaatteita laatua arvostaville. Ribkoff on kieltämättä kallis merkki, mutta kun tutustuu sen vaatteisiin, niin tietää kyllä mistä maksaa. Asut ovat ihanaa materiaalia ja istuvat erinomaisesti. Mallit ovat ajattomia – sama vaate sopii hyvin kaikkiin vuodenaikoihin.

img_5667.jpg

Kun ostan Ribkoffeja, näen jo vaatteita valitessani kenelle tietty mekko tai housut sopivat. Ja useimmiten käykin niin, että Mirjalle, Pirkolle tai Liisalle miettimäni asu todella päätyy heidän vaatekaappeihinsa. Nautin siitä, että tunnen asiakkaani ja pystyn tekemään tällaisia täsmäostoja. Jotain on näköjään vuosien varrella tarttunut tähänkin pääkoppaan.

img_5662.jpg

Tyypillinen Ribkoffia ostava on klassisista vaatteista pitävä, maailmaa nähnyt nainen. Sellainen, joka tietää investoivansa laatuun ja persoonallisuuteen. Ribkoffin vaatteet ovat yleensä mustia tai valkoisia. Heillä on tietty myös muita värivaihtoehtoja, mutta musta sopii mielestäni heidän vaatteisiin parhaiten. Jos uskallat, tule ja sovita Ribkoffia liikkeessämme. Todennäköisesti jäät koukkuun, niin on käynyt monelle.

img-6630.jpg

Myös Espanjassa tällä hetkellä asuva bloggaajamme Outi sai Ribkoffin pureman viime syksyn muotikuvauksissa. Kesäkuntoon ponnisteleva nainen ehdotti vetoa, että jos hän laihtuu viisi kiloa ennen kuin tulee maaliskuun lopussa Suomeen, lahjoitan hänelle oman Ribkoffin. Ja jos Outi epäonnistuu, tulee hän päiväksi ilmaiseksi töihin meidän popup-myymälään. Seuraa Outin diettiä ja paluumatkaa Olenko kartalla?-blogista (https://olenkokartalla.blogspot.com).

img_5670.jpg

Tämän viikon asuksi valitsin Ribkoffin mekon, jossa on raikas pinkki raita. Kuvassa näet sen arkiversiona minun ylläni ja juhla-asuna kauniin mallimme Helenan yllä. Yksi vaate moneen tarkoitukseen, näin hintakin tavallaan puolittuu.

img-6635.jpg

Kommentit (1)
  1. very good article thanks for sharing information

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *