Hyderabad–Agra

130926_1.jpg

130926_2.jpg

130926_3.jpg

 

Intialaisessa junassa konduktööri on viiksekäs mies, joka ei hymyile vahingossakaan. Vaunumestari on ujo ja ystävällinen poika, joka puhuu heikkoa englantia.

Intialaisessa junassa on sekä intialainen vessa että länsimainen vessa. Länsimainen vessa on aina tyhjä ja siellä on täysi rulla vessapaperia.

Intialaisessa junassa ilmastointilaite on päällä talvellakin, jos on ostanut lipun ilmastoituun vaunuun. Silloin on nukuttava untuvatakkiin kietoutuneena.

Intialaisessa junassa kolme ihmistä ahtautuu kahdelle istuimelle. Junaliput tarkistetaan vain ulkomaalaisilta.

Intialaisessa junassa tarjoillaan kolmen lajikkeen kasvisruoka-annos pehmeän roti-leivän ja paksun jogurttilisäkkeen kera. Käytävillä kaikuvat eväsmyyjien huudot ”coffee chai coffee chai coffee chai”, ”masala soup masala soup” ja ”pani water bottle pani water bottle pani”.

 

Kirjoitus julkaistiin ensimmäisen kerran 12.2.2013.

Kommentit (2)
  1. Ihania tekstejä ja kuvia! Ei helpota Intia-ikävä näitä katsoessa, ei.

    Creepyin herätys junassa oli ehdottomasti matala, käheä, yksinkertaisella melodialla laulettu ”Chaiiii! Chaiiii! Chairuuu Chaiiii!” Opin laulun nopeasti, nyt sen avulla voi herättää muitakin;)

    1. Pahoittelen ikävän lietsomista! Ja hah, nuo junamiesten laulut, niille on varmaan oma osionsa ihmisaivoissa. Kerran kun kuulee, ei ikinä unohda.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *