Neuvolakäynnillä

Tänään oli terveydenhoitajan käynti. Meidän piti täyttää Parisuhteen voimavarat-kysely etukäteen, jonka itse tein jo aikaa sitte ja Karski tänä aamuna. Ekaksi mittailtiin hemoglobiinia, verenpaineita ja kuunneltiin sydänääniä ja kaikki oli kunnossa. Pikkuinen kääntyili ja liikuskeli kovasti vatsassa, mutta en tuntenut niitä liikkeitä :/ Mun silmät laajeni kun terkka otti esiin ne meidän täyttämät kyselyt ja näin että Karski oli laittanut melkein yhtä paljon kakkosia kuin ykkösiä. Siellä on siis kaikkia kysymyksiä esim. suhtaudun luottavaisesti tulevaan synnytykseen, ja jos kaikki on hyvin, vastataan ykkönen eli täysin samaa mieltä. Kakkonen on osittain samaa mieltä, kolmonen osittain eri mieltä ja nelonen täysin eri mieltä. Kaikki Karskin täyttämät kakkoset käytiin huolella läpi. Se oli vastaillut kakkosia, koska koki että kakkoset on enemmän keskimääräisiä ja asiat on tosi hyvin, jos vastaa ykkösen. Kyllä mua vaan hävetti kun kysymys oli ’Parisuhteessamme ei ole henkistä väkivaltaa’ ja Karski oli vastannut kakkosen!! MITÄ?? Aloin vaan nauramaan kun toinen siinä kakoo ettei tiedä miksi laittoi sen. Terkka sanoi että voitte kahdestaan keskustella tästä asiasta, jos ette tässä halua. No siirryttiin siitä sitten eteenpäin, ja autossa kysyin että mitä ihmettä. Ilmeisesti syy oli siinä, että kun valitan kotitöistä tms. niin se on henkistä väkivaltaa O_o Käytiin sitten WHO:n määritelmät henkiselle väkivallalle läpi ja Karski myönsi virheensä. Kyllä tuo mies vaan on hauska, ja tässä riittää naurettavaa pitkäksi aikaa! 

Ollaan yritetty miettiä naperolle työnimeä, mutta ei olla keksitty mitään hyvää vielä. Tänään mietittiin ihan oikeita nimiä, ja mulle tuli aikamoiset paineet, kun mietin että se kantaa sitä nimeä sitten loppuelämän! Jarno suhtautui onneksi myönteisesti mun ehdottamaan tytönnimeen, mutta tuntuu edelleenkin siltä että odotetaan poikaa. 

Olotila on edelleenkin ollut aika väsynyt. Onneksi kaikki päivät ei ole tällaisia kuin tää, kuskasin Karskia melkein koko päivän, hain Makuunista ainakin 300 grammaa karkkia, söin ne ja oksensin sen jälkeen kun oli niin huono olo. Sitten söin vielä Ben&Jerrysin Fairly nutsia. Herkkupäivä! Onneksi paino oli pysynyt kohtuullisena neuvolassa. 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *