Alkoholi osa 1.

”Psyykeni on paloina
Olen hajoamassa paloiksi lattialle
Tilanne ei ole hallinnassani”

Stam1na-Likainen parketti

Kaksi edellistä vuotta minua on hallinnut herra alkoholi ja pelkään päätökseni lopettaa tuli liian myöhään. Maksani on ilmoitellut kärsimyksestään jo kesästä asti jokaisen ryyppyillan jälkeen paisumalla jalkapallon kokoiseksi. Pelkään käydä kertomassa vaivastani lääkärissä, sillä pelkään pahinta.

Minulla on ollut ongelma alkoholin kanssa oikestaan siitä asti kun maiston sitä ensimmäisen kerran. En kykene hallitsemaan itseäni ja käymään ”yhdellä” oluella, vaan sen sijaan on pakko vetää perseet vaikka seuraavana aamuna olisikin töitä. Minulle on useampi henkilö sanonut ettei alkoholi sovi minulle lainkaan, mutta olen vain kohauttanut olkapäitäni ja avannut seuraavan oluen. Vasta nyt olen herännyt todellisuuteen hajoitettuani humalassa wc-istuimen. Humalatilani oli niin vahva, että on ihme ettei minulle sattunut mitään vakavaa, luojan kiitos minulla on ystäviä jotka pitivät minusta huolen. He paikkasivat minut, laittoivat vessan kuntoon ja siivosivat jälkeni jonka jälkeen myös hävittivät kaiken alkoholin asunnosta.

Tunsin valtavan määrän häpeää kun ystäväni kertoivat hävittäneensä kaiken alkoholin talosta minun takiani. He eivät tuominneet minua ja naureskellen ehdottelivat vain tipatonta tammikuuta, mutta tiedän että se ei riitä. Tämän on loputtava nyt, ennenkuin tuhoan ystävyyssuhteeni sekä maksani lopullisesti.

 

hyvinvointi mieli hyva-olo ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Jään seuraamaan! Itsellänikin oli useita vuosia ongelmia alkoholin kanssa, ja se oli todella kamalaa aikaa. Tsemppiä sinulle! Hakeudu kunnalliseen päihdepäivystykseen, sieltä osaavat antaa psykoterapiaa tarvittaessa.

    Itse sain monia lukkoja auki tuon psykoterapian avulla, ja nykyään ei ole enää ongelmia alkon kanssa. 🙂

    1. Kiitos tsempistä! Sitä tarvitaan.

      Taidan ottaa vinkistä vaarin ja olla lähipäivinä yhteydessä päihdepäivystykseen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *