Jo oli aikakin
Heipähei,
Olen toiminnan ihmisiä ja haluan niinsanotusti pitää mahdollisimman monta palloa ilmassa, rautaa tulessa ja pullapitkoa uunissa samaan aikaan. Joskus tulee tehtyä asioita niin vauhdilla, että jälkeenpäin harmittaa, kun ei ajatellut kunnolla loppuun asti. Tämän blogin kanssa asetelma on toisinpäin: ajatus blogista on muhinut päässä pidempään kuin parhaimmatkaan syyspadat – parempi vertaus olisi ehkä viinin kypsyttelyyn menevä aika. No, nyt alkusysäys on tehty ja enää on vain täytettävä tyhjyyttä ja internetin loputonta tilaa. Mitä blogini sitten tulee olemaan, paha sanoa. Ruokaa, olemista, kuvia, reseptejä ja maailmanmenoa Helsingissä ja minne jalat vievätkään.
Aikaisemmin (ja yhäkin) ajatuksiani elämästä ja maailmanmenosta on voinut lukea englanninkielisestä blogistani Home Is Where Your Heart Is, joka palattuani maailmalta kotimaan kamaralle on ollut vähän jäähyllä. Ehkä nyt on aika vaihtaa kosmopoliitista kotipoliisiksi, ja totutella Suomen menoon ja meininkiin.
Menoa ja meininkiä Pariisissa
Hienoja asioita nyt ja aina: (Raaka)suklaa, laatuasiat esim. kahvi, vuorilliset keltaiset kumisaappaat, listat, aamukävelyt, uudet paikat ja tapahtumat, kirkasvalolamppu, randomit kohtaamiset, brunssit, ystävät ja muutkin ihmiset.
Että kiitos ja tervetuloa, hauska tutustua. Mustaherukkaraakakakkua uuden blogin kunniaksi!