pikane juttu ennen nukkumaan menoo :D

Joo tota moi, tää on tälläne nopee juttu vaa, eli kello on nyt ööö 22.52 ja mä  vaan istun koneella facebookissa ja suunnitteleen nukkuun menoo 😀 tässä merkinnässä ei oo mitään järkee, mutta oli vaan pakko kirjottaa jtn nopee, koska on vaa sellane inspis. 

              Toi huulivoide toi Vaseline rose lips, ni suosittelen kokeilee, koska se on ihan sairaan hyvän tuoksusta (ja makusta, joo.. maistoin sitä :DDD) ja muutenki tuntuu toimivan (: toiseks se oli ihan halpaaki 🙂 halvempaa ku se huulirasva mitä yleensä käytän. sit se käsivoide mistä puhuin eilen kans, se joku eliors vai mikä olikaa, ni seki on ihan jees, haisee kyl todella pahallle, vähän niiku alkoholille 😀 mut tuntuu, et se auttaa ainaki niiku noihin kynsinauhoihin. siinä lukeki et se auttaa kuivii käsiin ja kynsinauhoihin, ja joo, auttaa.

                         oon ihan sika väsyny, mut en tajuu et miks en mee nukkuu 😀 ja en ees sinänsä tajuu mitä kirjotan, koska oon nii väsyny 😀 kukaa ei ees tyylii lue mun ei järkevää tekstiä 😀 mutta joo, jossette oo tajunnu vielä, nii huomenna tulee vissii joku aika pitkä postaus. 

           nyt sanon etttä yötääää ja heippaaa! ps. kymyksii saaa kysyyyy !

puheenaiheet syvallista
Kommentit (2)
  1. mikset postaile enää?????

  2. vierailija-milla
    25.3.2013, 23:32

    Moikka! Voisit tehdä vaikka jonkunlaisen esittelypostauksen itsestäsi tässä joskus. Että kuka oot, mistä tuut ja niin eespäin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *