Varaslähtö uuteen vuoteen!

Okei, tästä se lähtee, eka blogikirjoitus täällä Lilyssa! Heti kärkeen pitää heittää disclaimerit, en ole mikään kirjoittaja joten pilkut on taatusti väärissä paikoissa, enkä myöskään ole kovin tekninen tyyppi, joten saa nähdä miltä tämä kirjoitus näyttää blogissa. Onneksi alustarobotti hoitaa asettelut joten kai se luettavalta näyttää. Toisaalta eipä väliä, tuskin moni tätä ryntää lukemaan heti kärkeen, joten aikaa harjoittelulle tulla paremmaksi siis on. Etsin pitkään ja hartaasti mm. miten saan tälle blogille asennettua bannerin. Lopulta löysin kohdan, missä voi luoda oman teeman sivustolle bannereineen, saa nähdä onnistuiko.

Otsikko viittaa siihen, että olen tässä nyt vanhan vuoden päättyessä miettinyt jo parin viikon ajan, että vuosi 2019 tulee olemaan erilainen sikäli, että mottona on Carpe Diem ja silleen, eli alan tehdä ja toteuttaa kaikkea sellaista, mitä ei välttämättä olisi päähän aikaisemmin tullut tehdä ja toteuttaa, vähän niinkuin mennä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle milloin vain pystyy, jotta kasvaa ja kehittyy elämässä. 

Yhtenä kohtana listalla on tämä blogin aloitus. Tänään iski inspiraatio, joten ajattelin että saman tien vaan menemään, jos jään odottelemaan että vuosi vaihtuu ja sitten vasta rupean toteuttamaan kaikkia grande ideoitani, voi olla että menee tuttuun tyyliin pupu pöksyyn enkä saakaan mitään aikomaani aikaiseksi. Joten homma on korkattu ja tämä blogi on ensimmäinen ”rohkea” uuden vuoden teko. Eihän blogin kirjoittamisessa tietenkään mitään rohkeaa sinänsä ole, kaikillahan on nykyisin blogi heh. No joka tapauksessa tämä on mulle uutta, joten ehkä rohkaistun tästä ja toteutan ne loputkin ideani! Olen kyllä oppinut jo tähän mennessä sen, että ei kannata ahnehtia liikaa, joten keskitynkin lähinnä vain pariin juttuun joita rupean työstämään ensi vuonna. Samoin rohkeutta vaatii se, että uskaltaa sanoa bye bye kaikelle sille, mitä tekee väkisin vääristä lähtökohdista, eli missä ei ole kuitenkaan sydän mukana vaikka muuten olisi kuinka järkevää. No näistä sitten myöhemmin enempi. Innostus on se joka saa määrittää tekemiset ensi vuonna, ainakin siinä määrin kuin se on mahdollista.

Joku viisas on joskus todennut, että kun vuosi vaihtuu, jätä taaksesi kaikki se mitä taakkana kannat, pidä kaikki hyvä mitä elämässäsi on ja lisää siihen sitä mitä kaipaat. Niinhän se juuri on.

Asun siis Los Angelesissa ja koko tämä idea tästä blogista alkoi siitä, että ajattelin että ehkä jotakuta Suomessa saattaa kiinnostaa millaista se elämä täällä oikein on, toki vain yhden ihmisen vinkkelistä katsottuna. Saa myös vapaasti kysyä multa mitä vaan Los Angelesissa asumisesta, jos kiinnostaa lukea jostain tietystä aiheesta. Samalla minä saan automaattisesti uusia postausaiheita, win-win. Muussa tapauksessa kirjoittelen niitä näitä, mitä sattuu mieleen juolahtamaan, myös yleiseti elämästä, mihinkään maahan rajoittumatta. Lilyn valitsin alustaksi, koska ihanasti tämä portaali sallii bloggaamisen kaikille.

No niin, tämä on nyt tällainen lyhyt aloitus, ei tämä sanojen peräkkäin asettelu niin kovin helppoa olekaan, mutta seuraavalla kerralla ehkä jotain vähän järkevämpää, kunhan saan hommaa vähän organisoitua ja mietittyä aiheita postauksille.

Image-90 copy.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *