Leppoisasti sujunut vapaapäivä

Tänään en ole tehnyt juuri mitään erityistä. Nukuin aamulla pitkään, kävin koirien kanssa lenkillä. Kävin tallilla hoitamassa hevosia ja sen jälkeen kävin ostamassa koirille ja kissoille 10 kiloa lihaa, joka pitäisi vielä illan aikana paloitella ja laittaa pienemmissä pusseissa pakastimeen. Siinä riittää hetkeksi puuhaa. Pyrin ostamaan eläimille tuoretta lihaa aina, kun sitä on saatavilla jossakin lähellä. Saavat sitten sekaisin sekä lihaa että kuivamuonaa.

Asiasta toiseen. Selasin tänään Pinterestiä, teen sitä usein silloin kun minulla ei ole muuta tekemistä. Tänään olen etsinyt erilaisia elämäntapa muutokseen liittyviä julkaisuja. Minun pitäisi yrittää muuttaa elintapojani terveellisemmäksi vielä, kun terveyteni on hyvä. Meillä on suvussa paljon erilaisia sairauksia, joita on mahdollista ehkäistä terveellisillä elintavoilla. Löysin sieltä erään hyvän lausahduksen, joka on lähtöisin tinybuddha.com -sivustolta. Se menee näin: ” Before you speak, let your words pass through three gates: Is it true? Is it necessary? Is it kind?” Vapaasti suomentaen lausahdus menee seuraavasti. Ennen kuin puhut, anna sanojesi läpäistä seuraavat kolme porttia: Onko se totta? Onko se välttämätöntä? Onko se ystävällistä? Minusta se vaikutti oikein pätevältä neuvolta jokaiselle. Ei ehkä joka tilanteeseen, mutta itse ainakin voisin yrittää muistaa tämän lausahduksen ollessani jollekin vihainen, sillä silloin sanon helposti asioita, joita en edes tarkoita, vain satuttaakseni toista. Tämä menee ehdottomasti siis testiin 🙂

Saa nähdä mitä huominen tuo tullessaan, olisi tarkoitus herätä aikaisin ja lähteä salille ja uimaan. Siivotakin pitäisi ennen viikon alkua ja kouluarjen jatkumista.

suhteet oma-elama hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *