Kuka tykkää ja kenestä

Oletteko huomanneet saman kuin minä?

Rakkaudesta on vaikeaa puhua näin ylipäänsä, mutta aina kun siitä puhutaan niin toiset alkavat määritellä toisten rakkautta. Kuka tuntee Oikeasti syvimmin? MITÄ kummaa se oikea aito rakkaus on?

Sekoitat rakkauden ihastumiseen, sekoitat rakkauden seksiin, sekoitat rakkauden hyvännäköisiin ihmisiin, sekoitat sen pitkäaikaisuuden kanssa.

Tietääkö kukaan mitä se aito rakkaus on?? Arvostelijoita kyllä riittää. Samalla rakastamisesta tehdään jotain vaikeasti saavutattavaa luxusta, joka kehittyy kehittymistään, eikä siltikään voi tietää onko se aitoa. Voi helkkari….

Jokainen pystyy siihen joka päivä, kun vaan on oikea fiilis. Ja se voi kohdistua mihin tahansa. Rakkaus pakahduttaa, se täyttää mielen – tuo hyvän mielen. Se saa sinut tykkäämään elämästä.

Arvostelijoiden ja asiantuntijoiden mukaan ihmisten välinen rakkaus on kuulemma jotain, mikä ilmaantuu elämään kun ollaan 20 vuotta yhdessä jonkun kanssa.

Hän, joka täällä ymmärtää jotain horoskoopeista, tai ihmisistä ylipäänsä, niin ymmärtää myös sen että kaikki ihmiset eivät jaksa odottaa vuosia. Esim oinas tyypille rakkaus rysähtää heti tai ei ollenkaan. 

Onko lyhytkestoinen suhde rakkaudeton? Miksi sitten suhteesta yli pääsemiseen voi mennä kauankin? No hitto, koska se rakasti sitä toista. Ei Kukaan voi tulla toiselle sanomaan mikä on rakkautta ja mikä ei. Tunteiden erittely on sitten eri asia. Jotakuta voi auttaa ymmärtämään itseään tieto että olikin vain ihastunut. Mutta se on jo toinen stoori.

Enpä tiedä. Ihmetyttää vain tämä ihmisten into määritellä mikä on aitoa ja mikä ei. Rakkautta voi olla monenlaista. Ihmisten pitäisi tajuta se. Kreikan kielessä on kuulemma kolme erilaista käsitettä sanalle rakkaus. 

1. Kuvaa perheen välistä  2. Ystävien välistä ja  3. Kumppanien välistä rakkautta. How brilliant is that??

Pitäisi olla myös suvaittavaa sanoa rakastavansa kaikenlaisia muitakin asioita ilman syyllistämistä. Jäätelöä, niitä hyvännäköisiä miehiä, ruusuja, leipomon tuoksua, puhumattakaan kellarin tuoksusta, kaikkia maailman kärsiviä ihmisiä.

Universaali rakkaus on ehkä parasta. Sitä ei onneksi kukaan kyseenalaista.

suhteet rakkaus ystavat-ja-perhe mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *