Voi tammikuu….

Noniin viime kerrasta vierähti tovi ja joulut, uuet vuojet sun muut meni jo. Tämä vuojenvaihe ei kyllä tuonu mukanaan mitään kovin mukavaa, muutto edes ja rakkaus toisella mantereella. 🙁 onneksi kohta on kevät! Tämä asunnon ettiminen on vaan toooosi tuskallista ja hankalaa ja tekis mieli luovuttaa ja jäähä yksin tuohon 80 neliön asuntoon koirien kans. 😀 siinä ois ainaki tillaa!! 

Sain maailman parhaan joululahjan mun rakkaalta (siitä kuva postaus tulossa, hetikun saan jostain kameran käsiini(toivottavasti se tapahtuu pian))! 

Synttäritki mulla meni tuossa, niitä en tosin juhlinut mitenkään, koska täytin turhan 21vuotta ja nyt kaikilla mua nuoremmilla on joku ihme OIKEUS kutsua mua vanhaksi, kiitos tästä! Niitä ei tosiaan juhlittu senkään vuoksi että sain käteni pakettiin kokonaiseksi viikoksi kun onnistuin kaatumaan työpaikan parkkipaikalla, kiitos tästä kuuluu ISS.sille kun eivät olleet jaksaneet hiekottaa. Onneksi siitä selvittiin viikon saikulla eikä menny puoleen vuoteen, niinku mua lääkärit ensin pelotteli. Ei muuten oo koskaan vielä pelottanu niiiin paljon mennä lääkäriin ku sinä kontrolli aamuna. HYI KAUHIA!

Nyt sitten kävelenki loppu talven tuolla ihan panniikissa etten vaan kaaju uuelleen, ei oikeesti oo kovin lystikästä olla oikea käsi paketissa ku mittää ei voi tehä ja kaikki perus hommatki on tooosi haastavi vasemmalla käellä. 🙁

että näin tällä kertaa, nyt jatkan asunnon metsästämistä tai sitte en. 😉

see ya! xx

suhteet oma-elama rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *