Ladataan...

FemaleFirst-sivusto kertoo viisi elintärkeää sääntöä ensitreffeille. Koska siellä on ehdoton suosikkini mukana, päätinpä kirjoittaa siitä.

Aloitetaan kuitenkin sääntöjen määritelmällä. Olen siis aiemmista tiedoista poiketen 26-vuotias mies, ja olen ollut parisuhteissa elämäni aikana lähemmäs 9 vuotta. Tätä ennen olinkin sitten se ujo, finninaamainen poika joka ei tiennyt mitään pelottavampaa kuin puhua tytöille! Asia on sittemmin korjaantunut, olisin jäänyt paitsi paljosta jos kaveripiirini ei olisi alkanut naisvaltaistumaan. Esimerkiksi siitä on yksi hyvä tarina, joka vielä sopii tähän blogipostaukseen!

Eräs ystäväni, joka tunnistaa kyllä itsensä, on samaa ikäluokkaa kuin minä. Hänellä oli säätöä erään miehen kanssa, joka myöskin kuuluu tuttavapiiriini. Olin otettu, kun asiasta minulle haluttiin puhua, ja toki tarjosin kaiken tukeni. Ilmeisesti tuntemukseni sekä naisten että miesten sielunelämästä, jonka olen tämän blogin taustamateriaalia etsiessäni hankkinut, tekee minusta asiantuntijan. Saattoi tietysti johtua jostain muustakin, mutta se tuskin on merkityksellistä. Ystäväni, joka siis on nainen, kertoi ongelmista heidän säädössään. Kaikki tietävät tapauksen, kun poikamies alkaa vakiintua: se ei suju ihan kivuttomasti. Ei tässäkään tapauksessa. Ystäväni mm. kertoi pitävänsä ongelmana ettei mies ole hänelle tekstannut, ja sanoi "Kun sääntöjen mukaanhan on sen vuoro ehdottaa jotain", ilmeisesti puhelimesta kuulunut rikkomaton hiljaisuus paljasti asian, ja sain tarkentavan kysymyksen "Siis, tietäähän pojat säännöt?" Kysymys toki antoi mahdollisuuden vastata ironisesti viitaten monenkin urheilulajin paitsiosääntöön, sillä tämä ystäväni ei muuten tiedä mitä eroa on jääkiekon, jalkapallon ja salibandyn paitsiosäännöillä. Tyydyin kuitenkin suhtautumaan tilanteeseen sen vaatimalla vakavuudella ja olemalla saamani luottamuksen arvoinen. Kerroin siis, että pojat eivät tiedä näitä sääntöjä, eikä pitäisi tyttöjenkään tietää. Säännöt, jotka koskevat vain toista, ja joista toinen ei ole kuullutkaan, kun ovat ehkä huonoin ohjenuora ikinä.

Myöhemmin törmäsin näihin sääntöihin Penn & Teller: Bullshit-ohjelmassa, jossa joku oli tehnyt miljoonabisneksen näistä säännöistä. Sähköpostikysymykseen vastaamisesta veloitettiin vain kohtuulliset 50 dollaria. Harmittelin etten itse tajunnut ideaa, uskoisin vielä pystyväni antamaan parempia neuvoja, enkä kyllä kehtaisi veloittaa noin paljoa. Tosin tämä vaatisi kirjan kirjoittamista, joka nousisi bestselleriksi. Ikävä kyllä naistenlehdet eivät tuota tarpeeksi materiaalia, ja sen kaupallinen hyödyntäminenkin olisi vähän ongelmallista, varsinkin jos koko kirja perustuisi Cosmolle irvailuun. En ole vielä kokeillut mitä A-lehtien kustantamien julkaisujen käyttö tässä blogissa saisi aikaan, veikkaisin kuitenkin ettei toimitus tykkäisi. Joudun siis jättämään kirjan kirjoittamatta, ja vastailemaan kysymyksiin ilmaiseksi.

Säännöt, joita FemaleFirstkin esittelee, ovat kuitenkin absoluuttisia totuuksia tasan sen suhteen ettei niitä pidä käyttää. Osa on itsestäänselvyyksiä, osa taas tapauskohtaisia. Käydäänpä tässä läpi FemaleFirstin säännöt:

1. Pukeudu seksikkäästi mutta mukavasti

Tämä sääntö on sarjassamme itsestäänselvyyksiä. Tai ainakin minulle se on itsestäänselvyys, seksikästä minusta ei saa millään, mutta ensisijainen pukeutumiskriteeri on mukavuus. Tässä annetaan siis ihan älyttömän mahtava neuvo, jota kukaan ei ole koskaan tullut ajatelleeksi! Totta kai treffeillä haluaa näyttää mahdollisimman hyvältä, ja totta kai vaatteiden on syytä tuntua mukavalta.

2. Älä myöhästy

Tähän sopii tarina omasta elämästäni: Pitkäaikaisin parisuhteeni alkoi treffeillä, joista daami oli myöhässä. Itse en pannut tätä pahakseni, sillä olin vielä enemmän myöhässä.

Toki myöhästyminen on epäkohteliasta. Ei tietenkään pidä olla myöhässä. Jos myöhästyy, asiasta on syytä ilmoittaa. Kategoriaan itsestäänselvyydet, eikö tämä koske ihan kaikkea muutakin ihmisten välistä toimintaa?

3. Hymyile

"Jos sul' lysti on ja tiedät sen, niin varmaan myöskin näytät sen", niin. Ei minun ole koskaan tarvinnut treffeillä keskittyä hymyilemiseen. Jutussa onneksi sanotaan, että kannattaa varoa näyttämästä creepyltä. Tuliko tämä uutena juttuna jollekin? Olisiko joku mennyt mököttämään ensitreffeille ilman tätä neuvoa?

4. Ota ja anna

Tämä ohje on puhua, mutta samalla muistaa antaa miehelle mahdollisuus puhua. Mikään ei kuulemma ole epäviehättävämpää kuin nainen, joka puhuu vain itsestään. Keksin kyllä montakin asiaa, jopa suoraan naistenlehtien sivuilta, mutta se nyt ei kuulu tähän.

Jos et ole kiinnostunut keskustelukumppanistasi muuta kuin elämäntarinasi kuuntelijana, kannattaako keskustelua jatkaa? Eikö tämäkin mene itsestäänselvyyksiin lähes kaikilla?

5. Ei seksiä ensitreffeillä

Tämä on suosikkini! Pitkään elänyt "sääntö", jota perustellaan aina ties millä asioilla. Tällä kertaa syyksi annetaan se, että nainen saa huonon maineen ja ettei miehelle jää mitään odotettavaa.

Tuo huono maine on aina mietityttänyt minua. Jos mies menee sänkyyn naisen kanssa ensitreffeillä, eikö se sitten anna miehelle huonoa mainetta tämän naisen silmissä? Jos mies on valmis menemään sänkyyn, miten hän voi pitää täysin samoin toimivaa naista jotenkin vähempiarvoisena? Itse olen ollut ensitreffeillä jotka päättyvät seksiin, sekä jotka eivät pääty seksiin. Tilanteet vaihtelevat niin paljon. En ole kuitenkaan pitänyt todellakaan ensitreffeillä seksiä harrastanutta naista mitenkään vähempiarvoisena, ja miten olisin voinutkaan? Huono maine taas yleisemmin on sekin outo juttu, puhuvatko miehet panoistaan? Eivät minun kokemukseni mukaan. Okei, armeija-aika poislukien, mutta siellä nyt puhuttiin melkeinpä siitäkin jos Sotilaskodin nuori kassaneiti sattui hymyilemään...

Toinen on tämä että miehen pitäisi odottaa. Odottaa mitä? Ei naisilla voi oikeasti olla näin omituinen kuva miehistä, että elämän tarkoitus on päästä mahdollisimman monta kertaa yökylään, ja kun tavoite on saavutettu niin siirrytään eteenpäin? Joillain miehillä tällainen ajatusmalli voi ollakin, mutta haluaako joku nainen oikeasti pitkittää juttua, jossa miestä kiinnostaa vain se yksi asia? Nopeitenhan näistä pääsisi eroon nimenomaan harrastamalla seksiä ensitreffeillä! Ei, tuo ei ole deittivinkki. Jos kuitenkin nainen haluaa harrastaa seksiä miehen kanssa jo ensitreffeillä, ja toivoo suhteesta pitkäikäisempää, kannattaako seksi jättää väliin vain koska mies saattaa pitää lunttuna ja menettää kiinnostuksensa tämän jälkeen? Haluaisiko joku nainen oikeasti seurustella miehen kanssa, joka haluaa vain seksiä ja pitää sänkyyn kanssaan päätynyttä naista helppona tai vähempiarvoisena? Toivottavasti ei.

Seksi ensitreffeillä kertoo vain yhdestä asiasta: Molemmat haluavat harrastaa seksiä treffikumppaninsa kanssa.

Säännöt ovat täynnä itsestäänselvyyksiä. Otsikossa mainitut suihkussakäynti ja hiusten kampaaminen voisivat aivan hyvin olla ylläolevassa listassa. Ovatko nämä sitten kieli poskella tehtyjä huumorikirjoituksia vai aivan oikeita neuvoja?

Ladataan...

Ladataan...

Yhdysvalloissa kaikki on suurta, myös naiset. Tutkimusten valossahan Yhdysvallat on maailman ylipainoisin valtio, vaikkei Hollywoodissa rakennettu maabrändi tätä tuekaan. Koska omat kokemukseni kyseisestä maasta rajoittuvat viime vuosituhannelle ja Sarah Palinin osavaltioon, en voi arvioida väestöä kovin luotettavasti. Siksi katsonkin oikeudekseni pitäytyä internetin luomassa kuvassa tyhmistä ja lihavista amerikkalaisista, jotka eivät todellakaan ole homo sapienseja, vaan hetero sapienseja.

Yhdysvalloissa on myös suunnaton määrä erilaisia laihdutusohjelmia ja -tapoja. Se käy ilmi esimerkiksi Ostos-TV:n ja Tosi-TV:n puolelta. Koska oma maksimipainoni on ollut 73kg, ja armeijaan mennessäkin painoin huimat 55kg, en ole näihin tutustunut.

Syy miksi kirjoitan tätä blogikirjoitusta, on eräs Maija. Maija jakoi facebookissa Voice.fi-verkkopalvelussa julkaistun uutisen, jonka mukaan pullukka tyttöystävä on parempi kuin laiha. Olin jo kirjoittanut pitkän kommentin hänelle, mutta koska emme juurikaan tunne toisiamme, jouduin valitettavasti pyyhkimään tämän vastauksen. Harmi, se oli hauska. Todennäköisesti paljon hauskempi kuin tämä, mitä yritän muistinvaraisesti kirjoitella. Lilyn olemassaolonhan muistin kuunneltuani pari päivää kovaäänistä manailua miksei se vieläkään toimi, joten en voinut suoraankaan sitä tänne kopioida. Tässä ei kyseessä ole opas naisille, vaan opas miehille.

Mutta siis, asiaan. Miksi pullukka on parempi tyttöystävä?

1. Pullukat ovat parempaa seuraa ruokailuissa

Mielenkiintoinen lähestymistapa. Koska kaveripiirini on oikeastaan lukion alusta asti koostunut enimmäkseen naisista, olen myös syönyt usein eri ruumiinrakenteellisten naisten seurassa. En ole havainnut artikkelin väitteen pitävän paikkaansa. Toki itse olen laiha, nykyään hieman päälle 60kg, joten minä saatan olla se pieniruokainen tapaus. Yleensä en ole myöskään välittänyt siitä mitä seuralaiseni syö, paitsi mikäli maksaja on joku muu kuin minä. Silloin valitsen tarjoajan kanssa samaa hintaluokkaa olevan aterian. Outo peruste...

2. Pullukat ovat uskollisia

Koska "mallikaunottaret ovat tottuneet kuulemaan jatkuvasti kehuja ulkonäöstään, saattavat he ylpistyä sen seurauksena". Joo, voi olla. Kuitenkin aika monella naisella on, painoindeksistä riippumatta, vientiä. Uskaltaisin prosenttiosuuden huitelevan aika lähellä satasta, jos katsotaan pitkällä tähtäimellä. Tarkoittaako tämä kohta, että kaikki naiset ovat uskottomia jos vaan mahdollisuus tulee? Mielenkiintoinen ajatusmalli... Mallikaunotar saattaa myös tapailla useampaa miestä samaan aikaan. Jos mies valitsee kumppaninsa sillä perusteella, ettei varmasti kelpaa kenellekään muulle, on vika kyllä ihan miehen itsetunnossa.

3. Pullukat ovat parempia sängyssä

No niin! Perusteena vielä mainitaan, että pullukat antavat parempaa suuseksiä. Koska hyvännäköinen nainen kelpaa muutenkin, pullukoiden on täytynyt kehitellä muita avuja saadakseen miehiä kiinnostumaan. Yksi näistä on estoton luonne makuuhuoneen puolella.

Nopea mielikuvitukseni toi välittömästi mieleeni kuvan baari-illasta, jossa pullukka kiertää kyselemässä asiakaskunnan miehiltä "Moi, jos mä otan sulta poskeen, lähdetkö tanssimaan?" Koko väitteen loogisuus herättää epäilyksiä, sillä miten pullukat harjoittelevat suuseksiä jos miestä ei heru ilman hyviä suuseksinantotaitoja? Samoin pullukat tuskin esittäytyessään kertovat repertuaariaan makuuhuoneen puolella, ainakaan niin että siinä on aiempien kävijöiden suosituksia mukana. Vaikka myönnettäköön, kyllä minä ainakin keskeyttäisin ihan mitä tahansa olinkaan tekemässä, jos nainen tulisi juttelemaan ja esittäisi allekirjoitettuja lausuntoja entisiltä poikaystäviltään että millaista seksiä on tulossa, jos mukaan lähden...

4. Pullukat eivät mene rikki

Tikkulaihojen tyttöjen kanssa saa pelätä että menevät rikki tai tyttö suuttuu kun kampaus menee sekaisin. Pullukat eivät niin välitä. Kampauksesta en nyt kommentoi mitään, mutta että rikki? Okei, tämä on artikkeli suoraan Yhdysvalloista, jossa ei välttämättä tieteellä ole kouluopetuksessa niin suurta merkitystä, mutta aika bodari täytyy miehen olla että saa rikottua naisen vahingossa. Kaltaiseni kynäri ei saisi edes vaikka yrittäisi.

5. Pullukat ovat kuntoilijan unelma

"Jos mies on seksin aikana aktiivinen ja nostelee kumppaniaan, on luonnollista, että mitä painavampi kumppani on, sitä paremmasta kuntoilusta seksi käy." Olen luonteeltani laiska, mutta en nyt sentään niin laiska, että yrittäisin ajoittaa lihaskuntoharjoitteet seksin ajalle... Aika kinkyä saa seksikin olla, että koko vartalon saa treenattua samalla. Itse joudun panostamaan eniten selkälihaksiin, treenataanko niitä ihan tavallisessa lähetyssaarnaajassa, mutta ottamalla kumppanin ylävartalo lisäpainoksi? Tästä varmaan kannattaa mainita etukäteen kumppanille, ettei tule "Haluatko ihan omin sanoin kertoa mitä ihmettä sä puuhaat?"-tilanteita.

6. Pullukat lämmittävät paremmin

Phah... Pullukat muka lämmittävät kylminä iltoina paremmin peiton alla, koska lämmityspinta-alaa on enemmän. Ei mene näinkään. Kuten tästäkin postauksesta käy ilmi, olen pienikokoinen. Normaali ruumiinlämpöni on kuitenkin noin 37,3, joten toimin aika hyvänä lämmittimenä itse. Joskus kuulemma liian hyvänä.. Jos haluaa lämmittäjän sänkyyn, kannattaa mieluummin ottaa kroonisesta kuumeesta kärsivä kuin pullukka. Toimii nimittäin paremmin!

Kokonaisuutena koko postaus on hieno. Kuten tämä mainittu Maija kirjoitti, syöminen on vähän kuin harjoittelisi suihinottoa. Jännää on myös naisten kategoriointi tikkulaihoihin ja pullukoihin. Näin aikuisen miehen näkökulmasta tuntuu vähän oudolta, että ilmeisesti normaalin kokoiset aikuiset naiset kategorioidaan pullukoiksi. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:

 

Ladataan...

Ladataan...

Hohhoijaa, tässä on taas mennyt hetki. Blogin kirjoittaminen on ihan hauskaa, mutta materiaalia ei tahdo löytyä tarpeeksi. Olen siirtänyt itseni väliaikaisesti isäni ja siskoni nurkkiin lomanviettoon, ja kun siskoni pyysi että bloggaisin uudelleen, niin pakko kai se on. Lupasi jopa käydä ostamassa mulle huomenna uusimman Cosmopolitanin!  Netistä kuitenkin löytyi juttu millaisen naisen miehet haluavat, joten se on pakko blogata ensin.

 

Noh, kirjoitetaan nyt netistä löytyneestä jutusta. Jutun mukaan mies kiinnostuu naisesta, joka osaa niksit makuuhuoneen puolella. Totta, hyvä seksi on aina hyvää seksiä. Cosmo haastatteli tutkimukseensa kuulemma tuhansia miehiä, nämä sitten kertoivat yleismaailmallisen totuuden. Noh, katotaan.
 

Ensimmäinen kategoria on viettely. Lehti antaa kolme ohjetta tähän asiaan. Ensimmäisen mukaan naisen on syytä soittaa miehelle, kun hyväilee itseään. Näin kuulemma antaa esimakua illan ohjelmasta. Sinällään joo, mutta missä vaiheessa tämän olisi syytä tapahtua? Kesken työpäivän? En mä ainakaan halua saada töihin tällaisia puhelinsoittoja. Toisaalta, onko tässä olettamus että nainen ei käy töissä, vai pitääkö naisen vaan riisuutua kesken omien töidensä? Olettaisin ensiksimainittua, koska kouluja käydessä useampikin opettaja oli nainen, samoin asiakaspalvelijoista ja työkavereista moni on ollut naisia, enkä ole tällaista koskaan huomannut. Toinen annettu idea on lupautua pesemään mies vaahtokylvyssä ennen kuin hypätään sänkyyn. Ehkä vika on minussa, mutten ymmärrä kyllä tätä kylpyä. Tai muutakaan pesemistä, saattaisi korkeintaan tulla vaivaantunut tunne etteikö ylläpitämäni henkilökohtaisen hygienian taso riitä...

No, unohdetaan allekirjoittaneen henkilökohtainen hygienia ja siirrytään suuteluun. Ensimmäinen vinkki on suudella hellästi miehen kasvoja, ja lopulta päättää retki herkkään kohtaan korvan takana. En omaa omakohtaista kokemusta tästä korvan takana olevasta osasta, mutta sitä lukuunottamatta kuulostaa hyvältä. Toinenkin vinkki on hyvä, näykkiä korvalehteä kiusoittelevasti. Viimeisenä sama sarja jatkuu, ja neuvotaan puremaan miehen ylä- tai alahuulta lujasti. Eiku hetkinen, siis mitä? Onko tässä nyt käännösvirhe vai pitävätkö naiset siitä että heidän huuliaan purraan kovaa? Allekirjoittaneen mielestä tuo tuntuu ikävältä, se sattuu! Annoin kyllä tämän ohjeen pikkusiskolleni (17-vuotias) käytettäväksi kaikkien miesten kanssa. En nyt enää uskalla tehdä facebook-galluppeja aiheesta, kun edellinen sai erään kaverini hämmentymään sen verran pahasti, mutta vaikea uskoa että kaikki (muut) miehet pitäisivät tuosta!

Sitten siirrytään esileikkeihin. Tai ei siirrytäkään, en yksinkertaisesti ala kirjoittamaan tästä. Jos vinkkinä on hieroa kämmentä(?!) peniksen päätä vasten, en aio edes kommentoida asiaa. Tämä muka joku miesten keskuudessa totetutetun gallupin tulos?! Ei voi olla. Seuraavaksi osiossa olisi suuseksi, mutta koska en itse todellakaan pidä siitä, en myöskään osaa kommentoida asiaa. Jätän senkin väliin siis.

Rakastelu on säästetty viimeiseksi. Vinkkinä annetaan mm. miehen kiveksien hierominen, klitoriksen hyväily kun mies on sisällä ja lantionpohjalihasten jännittäminen joka kerta kun mies työntyy sisään. Nämä ovat ihan normaaleja, joten voin suoraan kertoa olleeni yllättynyt. Ei näistä ole mitään sanottavaa yleisellä tasolla. Kerrankin järkeviä seksivinkkejä!

Eiku hetkinen, viimeisenä tulee "tuhmat bonusliikkeet", joissa neuvotaan mm. painelemaan kevyesti miehen kivesten ja peräaukon välissä olevaa herkkää aluetta. Nyt oikeasti! Ensimmäisenä neuvotaan vielä sitomaan mies käsiraudoilla sänkyyn sanaakaan sanomatta, ymmärrettävä vinkki...

Eipä ole ohjeiden taso kehittynyt puolessa vuodessa... Onkohan olemassa joku salaliitto joka yrittää tuhota miesten ja naisten väliset parisuhteet? Jouko Piho varoitti meitä jo lokakuussa 2010!

Pages