Kappale ”Risto – Kultainen sade” tulee canceloida useista painavista syistä

Ensinnäkin kappaleen sanoitukset sisältävät loukkaavaa ja sopimatonta sisältöä, joka ylläpitää haitallisia stereotypioita ja edistää irvokasta kulttuuria. ”Risto – Kultainen sade” ei kerta kaikkiaan mahdu sellaisenaan nykypäivän tiedostavaan kulttuurikenttään. Musiikki on tehokas työkalu yhteiskunnallisten asenteiden muovaamiseen, ja antamalla tämän kappaleen kuuntelun jatkua, tuemme sen ongelmallista viestiä.

Toiseksi itse musiikkituotannosta puuttuu omaperäisyys ja innovatiivisuus, mikä ei lisää todellista arvoa musiikkimaisemaan. Kun lukemattomia upeita artisteja tuottaa tuoreita ideoita, on tärkeää priorisoida lahjakkuuksien edistämistä, mikä rikastuttaa kuuntelukokemuksia sen sijaan, että laimennetaan niitä vähäisemmällä panoksella.

Lisäksi kappaleen cancelointi lähettäisi vahvan viestin sekä muusikoille että kuuntelijoille, että meillä on korkeammat vaatimukset musiikille. Kieltäytymällä suvaitsemasta sisältöä, joka halventaa tai aliarvostaa mitä tahansa ihmisryhmää, otamme kollektiivisen kannan vihapuhetta ja syrjintää vastaan sen kaikissa muodoissa.

Lopuksi tämän kappaleen cancelointi rohkaisisi artisteja ja tuottajia arvioimaan omaa luomuksiaan uudelleen kriittisemmällä linssillä. Elämme aikakautta, jolloin sisällöntuottajien on tärkeää priorisoida monimuotoisuutta ja herkkyyttä varmistamalla, että heidän taiteensa tuo lisäarvoa kuuntelijoille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ”Risto – Kultainen sade” kappaleen cancelointi ei vain osoittaisi sitoutumistamme terveellisemmän musiikkiteollisuuden edistämiseen, vaan antaisi myös mahdollisuuden niin taiteilijoille, tuottajille kuin kuluttajillekin arvioida uudelleen yhteistä vastuutamme siitä, mitä luomme ja kulutamme.

puheenaiheet uutiset-ja-yhteiskunta tasa-arvo ajattelin-tanaan
Kommentit (3)
  1. Menee samaan kategoriaan Bitwisen toimitusjohtajan sekoilun kanssa teekkaritapahtumassa.

  2. Setämiesten irstasta ”vitsailua”koko kappale. Ei ole syytä sietää kyseistä sanailua nykypäivänä.

    ”Jumalatar päälleni nyt langeta

    Sade, kultainen sade”

    https://urbaanisanakirja.com/word/kultainen-sade/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *