best things this christmas

IMG_8726 kopio.jpg

 

Kun kummityttö nyrpistää pientä nenäänsä ja hymyilee niin leveästi, että hänen kaksi etuhammastaan näkyvät.

Se tunne, kun joku arvostaa sua ihmisenä. Ei ulkonäön takia, eikä sen takia mitä hän sinulta saa, vaan ihan vain sen takia, että olet olemassa ja olet juuri sellanen kun olet. Se, kun joku arvostaa nimenomaan sun luonnetta, eikä niitä ulkoisia seikkoja.

Se tunne, kun olet pakahtua onnesta ja silmät kastuvat kyynelistä. Kun tajuat, että olet hiton onnekas kun saat elää, hengittää tätä ilmaa, kävellä tällä kadulla ja tuntea tällä tavoin.

Kun tajuat vihdoin ja viimein, ettei sua enää pelotakaan olla yksin. Tajuat, että sä jopa nautit tästä olosta, ihan rehellisesti. Ymmärrät, että olet tyytyväinen tähän hetkeen ja tähän elämäntilanteeseen.

Kun istut joulupöydässä ja sinua ympäröivät elämäsi rakkaimmat ihmiset. Katsot kun he juttelevat, mussuttavat jouluruokaa, nauravat etkä voi sanoin kuvailla, kuinka paljon sä heistä välität. Tästä pienestä, mutta älyttömän kovaäänisestä (:D) ja rakkaasta perheestä.

Kun jäät vanhemmille yöksi ja juot äidin kanssa iltateet ennen nukkumaanmenoa, juuri niin kuin ennen. Niin kuin silloin, kun olit teini, etkä osannut arvostaa näitä hetkiä yhtä paljon kun nyt. Et vaihtaisi tätä mihinkään.

Kun istut kirkossa ja kuuntelet maailman kauneimpia joululauluja, tunnelma on lämmin ja olosi ihanan levollinen.

Nämä asiat tekevät musta tänä jouluna hirmu onnellisen. 

Rauhallista ja rakkaudentäyteistä joulua kaikille.

Nimetön-1 kopio.jpg

IMG_8754.jpg

Klikkaa tästä, niin pääset seuraamaan mun ihanan siskon ja tämän pienen palleron elämää.

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *