friendship isn’t a big thing – it’s a million little things

1.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

Huhhuh, nyt on aika rankka mutta kaiken kaikkiaan kiva viikonloppu takana! Perjantaina olin kuvaamassa häitä, josta on tulossa erillinen postaus myöhemmin. Lauantaina lähdimme pienellä porukalla Hankoon syömään! Kiire vei kyllä kaikki voimat ja sunnuntai menikin leppoisasti kotona, leffaa katsellessa ja kuvien parissa puuhaillessa. Aamulla jaksoin kuitenkin käydä pitkästä aikaa salilla! 🙂

Tänä viikonloppuna olen miettinyt paljon ihmissuhteita ja ystävyyttä, sekä esimerkiksi sitä, millainen hyvä ystävä mielestäni on.

Hyvä ystävä on aito. Hän sanoo suoraan kaiken mitä sinusta ajattelee, oli se sitten hyvää tai pahaa. Hän ei puhu sinusta selän takana eikä arvostele sinua muiden kanssa. Minusta rehellisyys on ystävyyden kulmakivi. Ystävä on aina tukena. Ei ainoastaan silloin, kun hänellä on aikaa, vaan myös silloin kun sinä tarvitset häntä. Vaikka kaikki me ihmiset ollaan aika itsekkäitä olentoja, hyvä ystävä osaa ajatella myös sinun parastasi. Itsekkyyden ei kuuluisi mennä ystävyyden edelle. Hyvään ystävään voi luottaa. Hän ei kerro sinun henkilökohtaisia asioita eteenpäin ja kunnioittaa sinun päätöksiä. Hyvä ystävä osaa antaa anteeksi ja tarvittaessa myös pyytää sitä. Hyvä ystävä on aina läheinen, huolimatta siitä kuinka usein (tai harvoin) näette.

Olen kyllä siinäkin mielessä super onnekas, että olen saanut näin mahtavia ystäviä. Olen erittäin kiitollinen heistä, heidän seurasta ja tuesta.

Kun olin sairaalassa, he kävivät piristämässä, tuomassa herkkuja, ilmapalloja ja lehtiä. He hengailivat kanssani monta tuntia putkeen, kuuntelivat mun ärsyttävää valitusta. Yhdessä lakattiin siellä kynsiä ja syötiin karkkia. Jopa silloin, kun mulla oli tosi kurja olo, he halusivat olla mun tukena.

Olette aivan ihania, kiitos että olette olemassa. <3

Näyttökuva 2015-08-31 kello 23.10.07.png

kuva lainattu täältä

BEST FRIENDS MAKE THE GOOD TIMES BETTER AND THE HARD TIMES EASIER.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *