life is better with a dog

Muistan kun näin sinut ensimmäisen kerran. Olit pieni ja peloissasi. Tärisit ja silmistäsi paistoi pelko. Olit niin sanoinkuvaamattoman söpö. Otin sinut heti syliini ja pidin tiukasti kiinni, kunnes rauhotuit. Sydämesi hakkasi kovaa. Olit niin pieni ja lämmin, että minulta pääsi itku. Tiesin, etten tulisi ikinä päästämään sinusta irti.

Siitä päivästä lähtien olet ollut yksi elämäni tärkeimmistä asioista. Katsot minua pienin, rakastavin nappisilmin, ikään kuin ymmärrät kaiken. Kaiken tuskan ja ilon. Kun olen surullinen, tulet hiljaa viereeni makaamaan. Kun olen iloinen, häntäsi heiluu ja olet riemua täynnä.

Olet arka, mutta yrität aina suojella minua parhaasi mukaan. Olet utelias ja fiksu, välillä itsepäinen ja periksiantamaton. Rauhallinen, seurallinen ja kiltti.

Vaikka olet vain pieni eläin, minulle olet paljon enemmän.

fia.jpg

Sain tämän ihanan karvapallon syntymäpäivälahjaksi, kun täytin 16. Olin jo muutaman vuoden haaveillut koirasta, mutta vanhemmat eivät uskoneet meillä olevan aikaa pienelle koiranpennulle. Minä en kylläkään helpolla luovuttanut, vaan jatkoin koirasta puhumista päivästä toiseen. Vannoin, että tulen pitämään siitä todella hyvää huolta ja koirasta tulee nimeonomaan MINUN, eikä vanhempien. Loppujen lopuksi, vanhemmat antoivat periksi ja hankkivat minulle yorkshiren terrierin. Muistan sen päivän kun he toivat pienen, lämpimän ja pikimustan (!!!) pennun kotiin ja itkuhan siinä pääsi. En voinut uskoa että sain vihdoin ja viimein ikioman koiranpennun!

Fia oli tosiaan melkein kokonaan musta, mutta mitä vanhemmaksi hän kasvoi, sen vaaleammaksi karvat muuttuivat ja nyt neiti on kauniin harmaa/beige. Olin Fiasta kamalan ylpeä, sen verran rauhallinen, seurallinen ja söpö pentu hän oli. Muistan, kun olin Fian kanssa lenkillä, ja ohi käveli tyttö joka puhui puhelimessa. Tyttö katsoi Fiaa pitkään ja sanoi sitten puhelimeen ”Mä näin äsken maailman pienimmän ja söpöimmän koiran!”. Olin pakahtua ylpeydestä. Maailman pienin, söpöin ja MUN. 

Nyt hän on aikuinen, hyväkäytöksinen (kiitos poikaystävän) ja kaiken kaikkiaan maailman ihanin koira, joka tuo iloa elämäämme. Tällä hetkellä hän makoilee vieressäni, pää minuun nojaten ja tuhisee söpösti. Minun pieni rakas, kiitos kun olet olemassa.

fia.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *