train your mind to see the good in everything

Nyt on hyvä olla. Pahoittelen vielä kerran mun viimekertaista masentuneisuuttani, mutta se tosiaankin tuli tarpeeseen. Nyt akut on ladattu positiivisella energialla ja hyvällä fiiliksellä, eli ei muuta kun hymysuin viikonlopun viettoon! Välillä on hyvä purkaa ”vihavarastoa” ja tehdä tilaa hyvälle ololle.

Eilen, kun velloin negatiivisissa tunteissa, kävin moikkaamassa vanhempia. He tuntevat minut sen verran hyvin, että tajusivat heti jonkin olevan vialla. Kun kerroin lyhyesti turhautumisestani, isäni sanoi asian, joka jäi mieleeni ja muutti ajattelutapaani silmänräpäyksessä.

”Kulta, sinun pitää ymmärtää, että Jumala antaa ja Jumala ottaa. Hän antoi sinulle lahjaksi elämän, jälleen kerran. Sinä täytät sunnuntaina 22 ja olen erittäin kiitollinen siitä, että voit viettää syntymäpäivääsi ja olet terve. Elämässä ihan kaikki ei voi mennä täydellisesti ja juuri niin kuin itse haluat. Tasapainon säilymiseksi huonoillekin asioille pitää olla tilaa. Mieti, ovatko nämä huonot asiat tärkeitä, verrattuna siihen kuinka paljon hyvää sinulle on tapahtunut?”

Hetken mietittyäni isän sanoja tajusin, kuinka tyhmää mun käyttäytyminen oli ollut. Ne asiat ja ajatukset, jotka painoivat mieltäni, tuntuivat yhtäkkiä niin säälittävän pieniltä ja turhilta, että rupesi ihan naurattamaan.

kukat.jpg

Tänään kävin erään ystäväni luona, jossa minua odotti ihana lahja ja maukas ateria, syntymäpäiväni kunniaksi (joka on siis ylihuomenna). Siellä vierähtikin mukavasti muutama tunti jutustellen ja parvekkeella löhöillen. Ystävälläni on ehkä maailman söpöin parveke, kaikkine kauniine yksityiskohtineen. 

nastinparveke.jpg

Nyt lähdemme Fian kanssa iltalenkille. Ihanaa viikonloppua joka iikalle!

– A

suhteet ystavat-ja-perhe mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *