Mistä tämä blogi sai alkunsa?

Vuosia sitten kirjoitin jokaisen nuoren tytön omistamaa lifestyleblogia täynnä päivän asuja, ruokaa ja yhteistyökuvioiden kautta saatua tavaraa. Kolme vuotta sitten pääsin kuitenkin opiskelemaan sosionomiksi, eikä aikaa blogille enää löytynyt. Pikkuhiljaa päädyin opiskeluiden ohella tekemään aktiivihommia opiskelijakuntatoimintaan, tuutoriksi ja ainejärjestöön. Lisäksi tein vapaaehtoistöitä maahanmuuttajien parissa ja lopulta lähdin mukaan kuntavaaleihin. Kaikki nämä yhdessä ovat saaneet minut paasaamaan maailman menosta Facebook-seinälläni ja olen kaivannut alustaa, jossa vaihtaa ajatuksia ihmisten kanssa kunnolla. Varsinkin kuntavaaleissa ehdolle lähteminen ja ihmisten kanssa kaduilla jutteleminen saivat innostukseni nousemaan.

Itselleni uutisten seuraaminen ja niiden kommentointi on tärkeä osa elämää.  Rakastan käydä hyvin argumentoituja keskusteluja ihmisten kanssa, olinpa heidän kanssaan samaa mieltä tai en. Varsinkin tulevan ammattini puolesta on tärkeää, että olen myös itse perillä siitä, mitä yhteiskunnassamme tapahtuu ja miksi. Näillä kaikilla on vaikutusta tuleviin asiakkaisiini ja työhöni. Haluan myös näyttää esimerkkiä siitä, miten myös meillä nuorilla on mahdollisuus ja oikeus vaikuttaa elämäämme nyt ja tulevaisuudessa. Toivon, että tämä blogi saa teidät ajattelemaan asioita joko syvemmin tai toiselta kantilta. Toivon myös, että täällä annetaan tilaa erilaisille mielipiteille ja ajatuksille ja keskustelu pysyy asiallisena.

 

Lyhyesti kirjoittajasta

24-vuotias pikkuhiljaa valmis sosionomiopiskelija, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, mielenterveys- ja päihdetyöntekijä. Opiskelija-aktiivi kolmatta vuotta, Vasemmistolainen feministi. Kahden kissan omistaja ja kirppisaddikti.

puheenaiheet uutiset-ja-yhteiskunta ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Alanpa heti seuraamaan ja jään odottamaan mielenkiintoisia keskusteluja. 😀

    1. Tervetuloa mukaan! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *