Onhan sinulla jo nämä?

Syksy ja syyskujeet

Koska naiseus on kausiluontoista elämää, on aika ehkä päivittyä syyskauteen. Ja mikäs sen kivempi tapa päivittyä, kun siivota (taas kerran) vaatekaappi ja ostaa niitä naistenlehtien mainostamia ”klassikoita” ja ”vaatekaapin kulmakiviä”. joita jokaisella pitäisi olla. Hauskuutan itseäni joskus lukemalla juttuja ”näin pärjäät kymmenellä vaatteella kuukauden” -tyyppisillä jutuilla. Kuka nyt oikeesti pärjää parilla vaatteella kuukaudessa. Oli ne sitten mitä vaan mohairia tai laadukasta nahkaa.

Iltalehden sivuilta luin, mitä yli 30 vuotiaalla naisella pitää olla. Tästä sitten vaan naiset paineita itsellenne, koska onneksi meillä kolmekymppisillä naisilla niitä paineita ei just ole ennästään. Ei ulkonäköpaineita, urapaineita, parisuhdepaineita, vanhemmuuden paineita, paineita lisääntyä tai olla lisääntymättä,  mitään tuollaista. Jos multa kysytään, niin kolmekymppisten naisten elämää voisi verrata painekattilaan. Mutta koska haluan tämän iltiksen vinkin teille jakaa, nin tässä tulee. (lähde iltalehti)

1. Klassiset avokkaat

Pidit sitten korkokengistä tai matalista jalkineista, luottokenkien olisi hyvä olla huolella suunniteltua, ajatonta mallia, joka sopii mihin asuun vain.

– Tää mun piti googlettaa. Joo on mulla klassiset avokkaat. Muutamatkin (jesjes)

2. Jakkupuku

Olit töissä millä alalla tahansa, hyvin istuvassa puvussa voit edustaa kokouksissa, haastatteluissa tai missä vain, missä sinun tulee näyttää tyylikkäältä ja ammattimaiselta.

– On mulla myös jakkupuku. Käytän sitä ehkä kolme kertaa vuodessa. Ilmeisesti muilla aloilla käytetetään enemmin. Toisaalta esimerkiksi jakkupuvussa oleva päiväkodintäti tai raksanainen, voi herättää hämmennystä. Toisaalta ei tämmöisiä juttuja taideta heille kirjoittaakaan.

3. Lempikukka

Miten muuten ihmiset tietäisivät, millaisia kukkia sinulle kannattaa hankkia?

-Toki, koska meille kaikille hankitaan kukkia päivittäin. Ja jos ne on vääriä, ne heitetään ulos ikkunasta. ”EI SAAKELI MITÄÄN ORVOKKEJA, KUN HALUSIN KEHÄKUKKIA!”

4. Upea kello

Kaunis, laadukas kello kestää eliniän, joten siihen kannattaa sijoittaa.

-itse oon niin kova hävittämään tavaraa, että epäilen

5. Suosikkihuulipuna

Tietty huulipunan sävy, jonka tiedät pukevan juuri sinua, voi olla kuin tavaramerkki, josta sinut muistetaan. Sitä ei tarvitse käyttää joka päivä, mutta kun käytät sitä, tiedät näyttäväsi hyvältä.

-Tavaramerkki? Hulkkari? Hyvin menee. Näin ne lasikatot rikotaan.

6. Lempituoksu

Löydä oma tuoksu, joka kuvastaa juuri sinua. Sen ei tarvitse olla hajuvesi: lempituoksu voi löytyä myös esimerkiksi kosteusvoiteesta, öljystä tai suihkusaippuasta.

– Riittäkö Nivea? Mulla se taitaa olla Bepanthen

7. Koru, jota ilman et osaa olla

Arvokas koru muuttuu ajan myötä perintökalleudeksi, eli siitä kannattaa pitää huolta.

-Joo. Hyvä vinkki. Lasketaanko Glitterin korut?

8. Taidetta

Oli se sitten valokuva tai maalaus, sisusta kotisi omannäköiseksi kauniilla asioilla, jotka kuvastavat sinua.

– ”sisusta koti omannäköiseksi” Kiitos vinkistä.

9. Laadukas laukku

Sijoita käsilaukkuun, joka ei koskaan mene pois muodista.

– Voisin sijoittaakin, mutta mies ei näe tätä sijoitusmahdollisuutena. Ja varmaan samalla tavalla ne mynthonit leviää sinne vuittoniinkin. 

10. Upea talvitakki

Neutraalin värinen, ylellinen takki kestää sinulla vuosikausia.

– Mikä on neutraalin värinen? Mulla tulee mieleen beige. 

 

No siitä sitten vinkkiä ja inspiraatiota  syksyyn eevribadi! Laitan tähän loppuun kuvan paitapuserosta. Klassikko, joka jokaisella pitää olla. (kuva lainattu netistä): 

994-431437-32.jpg

 

 

Kommentit (9)
  1. Ihan mahtava postaus!! 😀 Toi korujuttukin niin turha…. ”En vaan kykene olemaan ilman tätä korua, ihan fyysisesti paha olo tulee muuten!”

  2. äiti miekii
    28.8.2015, 16:11

    Voi teitä nykypäivän kolmekymppisiä; miksi teillä on tuollanen määrä paineita? En ymmärrä. Kolmekymppiä tuli aikanaan ja meni ja vuodet lisääntyi ihan ilman ainoitakaan mainitsemisiasi paineita. Mikä niitä aiheuttaa tuollaisen määrän? Ehkä ihan vaan te itse. Joten vapautukaa niistä nyt! Heti! Myös sinä ja muut kolmekymppiset. Pärjäätte ihan hyvin omina itseinänne 😉

    1. Mistäs sitä sitten blogiin löytäis uutta märisemisen aihetta? 😉 syytän iltalehteä tästäkin 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *