Orgastista elämää

Jos haluaa saada on pakko antaa. 

Tai jotain sinnepäin.

Silmiini on nyt ihan viimepäivinä osunut useasti juttua naisen orgasmista mitä kummallisimmilla hetkillä. Tai siis nämä hetkethän eivät ole ”kummallisia”, vaan tolkuttoman yleisiä, mikäli sisälukutaitooni on luottaminen. Kaikissa lukemissani jutuissa nimittäin ”tutkijat” tai artikkeleiden kirjoittajat ovat yksimielisesti sitä mieltä, että kohta kirjoittamani asiat ovat kovin yleisiä ja niitä tapahtuu paljon.

Eilen eräässä tositv ohjelmassa eräs nainen halusi kokea ”orgastisen synnytyksen”. Tämä siis tarkoittaa pikaisen googlettelun (siis tajunnanräjäyttävän ihana on toi google, voi aina tarkastaa, ettei puhu ihan puutaheinää) niin voimakasta kivun ja nautinnon sekamelskaa synnytyksen aikana, että voi tosiaan saada orgasmin, jos tarpeeksi keskittyy. Itse jäin ihan mielenkiinnosta seuraamaan ko. ohjelmaa, koska itse neljä kertaa alateitse kohtuu kokoisia vauveleita synnyttäneenä halusin nähdä, että kuinka se tapahtuu noin niinkuin käytännössä. Että mistä oonkaan jäänyt paitsi. Koska paitsihan olen jäänyt. Mun synnytykset on ollut kohtuu nopeita ja helpohkoja, mutta ei, tämmöisiä fiilinkejä ei ole mulla silloin ollut. Noh ylläripylläri, ei ollut tälläkään rouvalla, tai sitten se kyllä narraa.

No toinen juttu orgasmeista iski silmääni lueskellessani Fit (muistaakseni tää oli fit) lehteä, jossa naiset tekivät tunnustuksia salilta. Että kyykkyjä, vatsalihaksia tai reidenloitontajalaitetta kun tarpeeksi vatkaa, niin kyllä tulee.

Taas olen jäänyt paitsi. Ei tule, ei. Ei käy ees mielessä. Paitsi sen jälkeen kun luin jutun, niin kävi mielessä. Mutta ei kun ei. Empiiristen tutkimusteni mukaan, ainoa verme, jossa se olisi jotenkin edes mahdollista, olisi se vatkain, jossa käydään seisoskelemassa treenin jälkeen. (Joku fiksumpi voi tähän valistaa, et mikä sen oikea nimi on). Ja en ole kiertänyt siellä salilla nyt hullunkiilto silmissä, että mistä irtois, mutta jos jostain pitäis ni ehkä siitä. Tämäkin on kuulemma ”yleistä”, mutta siitä ei kehdata puhua. 

Kauhean vaikea uskoa tähän, koska ööö. Nykyään puhutaan näistä jutuista niinkuin kokoajan ja jokapaikassa. Sinkkuelämän pikkutuhmat jutut, jotka saivat joskus korvat ja posket punehtumaan, ovat ihan perussettiä kun tyttöjen kanssa käydään kaffella. Nää jutut on hyvinkin kadottaneet sen hävettävän leiman, mikä niillä joskus oli.

IMG_1426.jpg

 

Suurempi kysymys tän kaiken takana on, että miksi tämmöisiä juttuja nyt tipahtaa silmiin jokatuutista? Liittyykö tämä nyt johonkin vihoviimeiseen naisen seksuaalisen hyväksymiseen ja iloon vai onko tämä taas yksi niistä jutuista, että jokaisesta ihan tavallisesta asiasta täytyy nyt väkisten vääntää joku kokemus. Että synnytyksessä on mahdollista saada orgasmi. Samoin salilla. Ja ajatuksen voimalla. Ja en siis epäile, että eikö voisi, epäilen vaan näiden asioiden ”yleisyyttä”. Onko tässä kyse taas siitä, että naisten pitäisi olla yltiöseksuaalisia petoja ja jos et ole, sinussa on jotain vikaa. Se, että et ole saanut coretunnilla tai kyykkyjä tehdessäsi orgasmia voi tarkoittaa, että kuulut siihen kastiin, jolla on hirvittävän alhainen libido. 

Miltähän näiden juttujen lukeminen tuntuu naisesta, jonka ei tee mieli tai joka ei jostain syystä ole ikinä orgasmia saanut. Että liikkuuko tuolla kylillä ja kaduilla läjäpäin naisia, jotka laukeavat pelkästä katseesta tai loitontajalaitteesta. En nyt olisi hirvittävän huolissani.

Ainiin. Tänään ylen uutisissa oli juttua naisten viagrasta. Että on keksitty lääke, joka poistaa haluttomuutta. Aiheuttaa sivuoireena päänsärkyä ja verenpaineen heittelyä.

Case closed.

 

 

Kommentit (3)
 1. Senkö takia kaikenmaailman fitness ja crossfit on niin suosittua! :’DD

   

  Jostain luin että treenien pitää olla ihan helvetin rankat ja keskittyä vissiin vatsanseudulle, jotta orgasmin reenatessa voi saada. Pari vatsalihasrutistusta siis ei riitä. Ja tota samaa ohjelmaa katsoessa tokaisin miehelle, että itellä on kyllä synnytyksissä ollu orgasmi hyvinkin kaukana niistä tunteista mitä navan alla on ollu! Anteeksi nyt vaan, mutta siinä jaksossa olleet oli ihan kajahtaneita. Siinä kohtaa kun imetys on niin iso pakkomielle, että lapsi on jo kuivunut, kun ei saa riittävästi ravintoa ilman vastiketta, niin voi luoja!

  1. Heh, vaikutti kuitenkin ihan symppikseltä tuo nainen. Kuitenkin ehkä vähän ylimielinen asenne synnytystä kohtaan. Sekun on ihan raakaa duunia, johon kannattaa suhtautua asiaankuuluvalla kunnioituksella 🙂

    

   1. Toisaalta ihan mukavan olonen nainen, mutta hiukan äärimmäisyyksiin menevä ehkä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *