Timbaali

nayttokuva_2011-08-18_kohteessa_23.29.08.png

 

Luminen, jouluinen, tunnelmallinen lauantai Porvoossa piti sisällään etanaisen lounaan – onhan Porvoo Suomen etanakupunki ja ravintola Timbaali etanaravintoloiden aatelia.

Nautiskelimme siis seuraavat:
• Pariloitua vuohenjuustoa, tomaatti-kalamataoliivi raguun kera (20 e)
• Etanoita ja Osso Buccoa (21 e)

Vuohenjuustoa on vaikea mokata. Toisinaan jään kuitenkin kaipaamaan pientä makeutta pariloidun juuston kanssa. Tomaatti saattoi olla peräisin tölkistä, mutta kiltisti söin kaiken. Lisäksi sain palan sipulipiirakkaa, joka oli tehty voitaikinaan. Annos oli hieman raskas lounassettinä, voisi toimia paremmin iltasella ja oluen kera.

Osso Bucco oli huolella valmistettua ja etanat maineensa veroisia. Sain napatuksi mamman lautaselta vain yhden etanan, joten oletan niiden nopean katoamisen kertovan jotain laadusta.

Timbaali | Välikatu 8 – Jokikatu 43, Porvoo

koti ruoka-ja-juoma