Vattu-kookos-nam
Valkosuklainen, kookoksinen, suussa sulavainen vadelmapiirakkanen
Pohja: 125 g voita, 1½ dl sokeria, 1 muna, 2½ dl vehnäjauhoja, 1 tl leivinjauhetta.
Täyte: 2 dl mascarpone juustoa, 100 g raastettua valkosuklaata ja / tai ½ dl kookoslastuja.
Pinnalle: vadelmia ja kookoslastuja.
Etsi kaunein kulho. Jos haluat pullaisan pohjan etsi myös sähkövatkain. Tykkäillessäsi enemmän rapeasta pohjasta nypi käsin pehmeä rasva ja sokeri, lisäile joukkoon muna ja jauhot. Sekoita tasaiseksi nopeasti. Viilennä hetki. Taputtele taikina pikkuiseen n.22 cm vuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa 10 min. Sekoittele täyte ja lisää se vademien kera taikinan päälle. Paista vielä noin 30 min. Ota uunista. Anna olla hetki. Ripottele pinnalle vielä kookoslastuja ja tadaa – teehetki voi alkaa.