Primula
Sunnuntaisin tekee usein mieli hemmotella itseään, toisinaan hemmottelu tapahtuu ruokanautintojen kautta ja toisinaan se ei vain onnistu. Primula, tuo viiskulman brunssimestojen ykkönen, tarjoili minulle paahdettua kurtpisaa kera mustapapumuhennoksen, parmesaanin ja rucolan – hunajabalsamicoa unohtamatta! Pieni makeus on paahdettujen juttusten piristäjä, mutta jos pavut maistuvat karkeille ja kurpitsa hattaralle on jossain tapahtunut jotain, mitä ei olisi pitänyt tapahtua.
Seuralaisen pizza oli sen sijaan sekä hilpeästi nimetty, että ilmeisesti hyvää jos hyvyyteen korreloi se miten nopeasti pizza katoaa lautaselta. Pizza taisi olla nimetty Pihlajakaduksi. Muita vaihtoehtoja olisi ollut mm. Hinaaja (vege), Silakkakortteli (savusilakkaa), Kirurgi (pekoni-pepperoni-kapris-valkosipuli aka darrapizza) ja Alepa (banaania ja maapähkinävoita). Jännittävää? Ehkä hieman.
Plussaa: Rucola ei ollut makeaa, laskussa oli hyvitystä reippaasti.
Miinusta: Melko kallis, melko tavis, melko makee.
www.primula.fi | Laivurinkatu 10