Parmamöttöset & Fetasalaatti
Kuvasin salaa ystävättären tarjoileman lounaan ja kyselin vaivihkaa kaikki ainesosaset. Kiitos siis Anna reseptistä, lounaasta ja jälkkäritoscakakusta!
Parmamöttöset
– kaupan voitaikinalevy
– miniluumutomaatteja
– salottisipuli
– parmankinnua
– parmesaania
Sulata ja kaulitse voitaikinalevy ja asettele se metallisiin muffinivuokiin. Laita jääkaappiin viilenemään hetkeksi. (Viilennetty taikina paistuu uunissa rapsakaksi.) Lisäile nopeasti tomaatit, sipulit ja kinkku, ripottele päälle reippaasti parmesaania ja paista 200°C n.15 min. Tarjoile lämpimänä.
Fetasalaatti
– luomufetaa
– rucolaa
– avocadoa
– mangoa
– paahdettuja saksanpähkinöitä
– sitruunamehua
– oliiviöljyä
Rakentele salaatti ja ripottele päälle sitruunamehu-oliiviöljy-seos.