Broodje à la Dam

leipa1.jpg

leipa2.jpg

Täällä pakastimessa (eli Rovaniemellä) huomaa helposti kaipailevansa erinäisiin paikkoihin, tänään Amsterdamiin. Askartelin siis Hollantilaista peruslounassafkaa:lämpimiä leipäsiä, joissa on paljon juustoa ja paljon yrttejä.

Broodje à la Dam
• tummaa leipää
• kanafile
• paprika
• chili
• mozzarellaa
• persiljaa
• suolaa, pippuria, paprikaa
 

Mausta kana paprikajauheella ja laita 225 asteiseen uuniin jauhamattomien paprikasuikaleiden kanssa. Paista kypsäksi, kanalla kestää n. 30 min, paprikoille riittää vähempi. Ota pois uunista ja lisää pellille leipäset ja asettele täytteet niiden päälle. Paista vielä n. 10 min tai kunnes juusto on sopivan sulaa.

koti ruoka-ja-juoma