Kombo Winebar & Kitchen
Kurvista pari minuuttia Suvilahden suuntaan löytyy pikkuinen Tapasravintola, jonne ei sijainnin vuoksi ilman suositteluja olisi osannut haluta. Kahden espanjalais-duden ravintola on paikka, jota voi suositella alkuillan ateriointipaikaksi ei koko iltaa vieväksi sessioksi. Sisustus kotikutoisen sympaattinen. Sama päti safkaan. Hyvällä tavalla siis!
Listaa ei ole mutta tapasten lukumäärän ja liha/kasvis -painotuksen saa valita. Omalla lautasellani oli perusjuttuja: perunatortilla, chorizoa, tapenadealeipä, fenkoli-appelsiini-juusto-salaatti, lihamunennosta sekä ei niin perus pinaatti-filo-nyyttinen. Nyytti ja salaatti parasta, muut maut tapasmaisen tuhteja eikävätkä niin kovin jänniä. Tämä ei haittaa jos tarjonnassa on vaihtelua. Tai jos käy paikassa kerran vuodessa.
Parasta oli jälkiruoka flan, joka oli myös aseteltu astetta gastronomisemmin. Ei liian makea ja koostumukseltaan kiinteän kuohkea flan oli tuunattu granaattiomenan ja jonkinlaisen hillokkeen kera tasolle joka sai nirson tytön hieman hymyilemään.
Plussat: Rento palvelu, luomuviinit ja ravintolakoira!
Miinukset: 17 asiakaspaikkaa, tee siis pöytävaraus. En itse tosin löytänyt paikan puhelinnumeroa internetistä enkä numerotiedustelusta.