Kokouskuulumiset

Kevät on kokousten kanssa kiireistä aikaa!

Viime viikon tiistaina meillä oli Iisalmen yhteisen Kirkkovaltuuston kokous ja torstaina Kuopiossa Savonia-ammattikorkeakoulun edustajiston iltakoulu, jossa meille kävi esittäytymässä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtajisto sekä Savonian opiskelijakunnan hallitus kertoi kuulumisensa. Hallitus toimii siis edustajiston alaisuudessa ja toimeenpanee edustajiston tekemät päätökset.

Eilen olin Ylä-Savon yhteisen seurakuntaneuvoston kokouksessa sekä Ylä-Savon seurakuntaneuvoston ja yhteisen kirkkovaltuuston jäsenille tarkoitetussa tilaisuudessa, jossa innovoitiin uutta suuntaa Ylä-Savon seurakuntayhtymälle.

Olen maanantaina ja tiistaina kirjoitellut blogia Petroskoin matkasta. Lukuoikeuden siihen blogiin voin antaa lähinnä kavereille. Nakkaa yksityisviestiä, mikäli tahdot lukea.

Tänään Kuopiossa koulussa digitaalista muotoilua, mikä sisältää siis valokuvausta, kuvan muokkausta Photoshopilla ja Illustratorilla, henkilökohtaisen suunnittelijabrändin luomista logoineen ja portfolioineen sekä erilaisten tuotteiden suunnittelua esimerkiksi Rhinolla.

Illalla menen työpaikan henkilökuntakerhoon, missä on aiheena painonhallinta. Itselläni ei ole painonhallinnassa ongelmia, mutta menen sinne kuuntelemaan fysioterapeuttia, koska opiskelen itse fysioterapeutiksi, personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi ja koen hyötyvän siitä, että käyn kuuntelemassa eri fysioterapeuttien luentoja. Pääsen tänään myös tekemään kehonkostumusmittauksen. Saa nähdä onko muutosta tullut. Viimeksi marraskuussa kehonkoostumus mitattiin henkilökuntakehossa.

Kuva on otettu torstaina Kuopiosta Hyggebrosta, missä pidimme Savonian opiskelijakunnan edustajiston iltakoulua

Hyvää Keskiviikkoa kaikille!

Emmi

Kommentit (1)
  1. slot machine animation
    28.3.2019, 07:43

    Wow! At last I got a web site from where I can genuinely take useful facts concerning my study and knowledge. http://foxonkycychu.mihanblog.com/post/109

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *