Naisen kanssa

Olen hullaantunut viimepäivinä kolmesta ihanasta naisesta. Käyn viikottain uimassa ja lempihetkeni on uinnin jälkeinen sauna. Lempeissä löylyissä rinnakkain näkyy eri ikäpolvien naiseus. Vanhempi rouva heittää löylyä lisää ja yksi kerrallaan saunojat katoavat lauteilta. Vain minä ja rouva jäämme istumaan saunaan. Nainen tutkailee minua pitkään. Katsoo kun joogailen ja venyttelen lauteilla. Hän sanoo ”liikut kauniisti”. Totean naiselle, että sauna on ihana paikka venytellä. Hän kertoo, että kehonsa ei enää liiku kuten nuorena, mutta uiminen vapauttaa jäykästi liikkuvat jalat jälleen liikkeeseen. Hän kertoo silmät loistaen kuinka nauttii veden voimasta ja muistelee aikaa kun pystyi vielä juoksemaan ja pyöräilemään. Kiehtova uusi tuttavuuteni kertoo kuinka tuntee itsensä kauniiksi vedessä. Pitkän keskustelun päätteeksi nainen ottaa minua kädestä ja toivottaa minulle kaikkea hyvää. Olen hämmentynyt ja hymyilen, vielä pitkään. 

2016-12-25-12-54-07-669.jpg

Ei ole liikaa sanottu, että lähikaupan kassaneiti on super ihana. Katse. Rakastan sitä, että minua katsotaan silmiin. Nainen katsoo silmiin tervehtiessään, juttelee hetken, hymyilee ja tuntuu olevan kiireenkin keskellä täynnä iloa. Kun pusken aamukiireessä kauppaan hakemaan hedelmäsettiäni, unohdan kiireeni, kun kassaneiti lempeästi työntää aamuni käyntiin säkenöivällä katseellaan. En voi valittaa, mistään. 

2017-01-11-16-51-29-887.jpg

Lauryn Noel Hill. Tämän valovoimaisen ja kehräävän kauniin laulusoundin omaavan naisen tuotantoon palaan aina uudestaan ja uudestaan. 6-lapsen äiti, The Fugees yhtyeen sielu ja voima, hyväntekijä ja multitalentti Lauryn saa edelleen ihoni väreilemään. Inspiroiva Lauryn Hillin musiikkiin keskittyvä päivä antoi minulle mielettömästi ruutia oman musiikin tekemiseeen ja sain viimeisteltyä rytmimimmin lämmittelemänä uuden rouhean soul-kappaleeni. 

Kiitos kaunis ihanat naiset. Rakastetaan toisiamme, katsotaan silmiin ja kosketetaan hellästi. 

– Maria 

Pssst! Tsekatkaa muruset instagram tilini @naturafreefly   

Instassa puihin kiipeilyä, joogaa, akrobatiaa ja muuta friikkeilyä! 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *