Luomu-nönnönnöö

Vuorossa on jälleen lapsettomuusniksien klassikko: ota rennosti.

Inseminaatioiden välissä on siis pidettävä taukoa, eli luomukierto.

(Minä en halua olla mikään luomu-nönnönnöö, tämähän on suomeksi sanottuna ihan normaali olemukseni, olla ilman mitään piikitettäviä tai syötäviäkään mömmöjä.

Oletko muuten ajatellut, että jos puhutaan luomukierroista, niin niistähän tulee luomulapsia. Sittenhän valtaosa maailman väestöstä on luomulapsia eikä mitään tavan ihmisiä. Muista mainita se OmaKannassa ja lisätä se käyntikorttiisi.)

Inseminaatiota suunnitellessa minua ärsytti, ettei niitä voi tehdä putkeen. Olisin halunnut homman pois alta heti. Kertakirpaisulla. Vähemmän jossittelua.

Muutin mieleni, kun yhtenä menkkapäivänä tein niin paksun limalöydöksen, että sitä olisi voinut luulla alkion aluksi. Muhkea limakalvo sinulla – ei se lääkäri näköjään valehdellut.

Sori, tuo oli normaali-ihmiselle too much information, mutta tämähän on lapsettomuusblogi, joissa on aivan eri määritelmät normaalille kuin muualla elämässä.

Niin, välikierto on kai ihan järkevä ratkaisu. Odotellaan yksi kierto ja klinikan joulutauko. Luulisin, että ennen IVF-suunnittelua ehdittäisiin tehdä meidän kolmas inseminaatio.

Nyt ei ole mitään paineita, rennosti vaan tässä ollaan, ja IVF-aikakin on jo kalenterissa. Monellahan tärppää kun tietää että tämä asia on vähän niinkuin muiden käsissä, kun odottelee lapsettomuushoitoja.

Kiva, kiva.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *