Nyt ei jauheta, vaik ois huolia

Hei! Sinulle on varattu aika. Hei! Sinulle on uusi tutkimustulos.

Pim! Olet tulossa poliklinikalle. Pim! Muistithan varauksesi? PIM! Sinua hoitava ammattilainen on tehnyt merkinnän palveluusi.

No pimpelipom vaan!! Fine, käyn ajoissa apteekissa tilaamassa lääkkeet. Hyllyssä niitä ei tietenkään ole valmiina.

Ilman lukemattomia muistutuksia en olisi viikkoihin suonut juurikaan ajatuksia lapsettomuudelle ja lähestyville hoidoille. Olen huomannut, että lapsettomuus pyörii päässäni aivan selkeällä rytmillä.

Se selkeä rytmi on ihan selvästi minun kuukautiskiertoni. Mikä ihme siinä on, ettei lapsettomuutta murehdi yhtään silloin, kun panettaa?

Tämä on tietysti mahtava juttu: seksiä tekee mieli niin usein, ettei tarvitse erikseen virittää tunnelmaa testitikun sanelemaan aikatauluun. Olen selvästi onnekas, sillä eTMA (ennen testitikkujen määrittämää aikakautta), minun teki spontaanisti mieli seksiä todella harvoin.

Vaadin aina sytyttelyä. Kuvittelin, että parisuhteemme arki nyt vain on koittanut, sillä harrastimme kuitenkin hyvää seksiä melko usein.

Jälkiviisaana on hyvä todeta, että (seksi)elämäni olisi ollut jo vuosikaudet paljon parempaa ilman e-pillereitä. Kuukautiskivut olivat lähes samanlaisia, iho yhtälalla epäpuhdas, eikä olisi näköjään tarvinnut huolehtia edes vahinkoraskaudesta. Toki menkat olivat päiväntarkat (mutta ne kestivät kauemmin).

Tämä on minun versioni siitä kuuluisasta tunteiden vuoristoradasta: viikko tai pari nussitaan ihan vaan sen itsensä ilosta, ja sitten pari viikkoa kasvatetaan päivä päivältä suurempaa murheellista möykkyä rintaan.

Loppuhuipentumana tehdään aina hirveä määrä turhia raskaustestejä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *