Mä oon Nella. Kirjotettiin blogeja naapurin kanssa kun oltiin ala-asteella, väsättiin myös ihania kuvaleikekirjoja leikkimökin lattialla. Mun mielestä tosi sama meininki ja idea näillä kahdella jutulla. Tasasin väliajoin oon alkanu haaveilee taas uudestaan tämmösistä jutuista. Bogin aloittamista oon useat kerrat ¨aloittanut¨ mut on ollut hullun iso kynnys ottaa se eka askel siihen. Monet kerrat oon ollut alottamassa, mut se on aina tyssännyt siihen kun on  ekaa postausta yrittänyt alkaa tekemään. Siinä hetkessä mun pää on aivan jäätynyt ja ollut muka tyhjää täynnä. Mutta nyt mä aijon tän alottaa, näiden alkusepustusten kanssa haha.

 

AB66C427-6357-4544-A77C-6B86AEE0BDB3.jpeg

 

Tän sivun loin jo oikeestaan 2018 alkuvuodesta, mutta nyt 2019 helmikuun lopussa on hyvä alottaa tän tekeminen oikeesti. Mä haluun olla jotankin just se kuka oon. Kirjottaa tätä lähinnä itelleni. Saada mun ajatuksia järjestykseen, ulos mun päästä. 

Helpommin pysyy kärryillä elämästä ja omista ajatuksista kun laittaa niitä ylös ja saa ne ulos päästä. Se on jonkinlaista prosessointia mulle.

 

Oon tosi innoissaan tästä, nyt on hyvä ja oikee aika aloittaa tänä! 

<3

Nella

hyvinvointi mieli
Kommentit (1)
  1. No niin, tästä se lähtee. Onnea blogitaipaleen alkuun ja tervetuloa Lilyyn!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *