Blogi herää kaamoksesta!

No mutta heipä hei! Olisi voinut kuvitella, että blogini on kuollut kupsahtanut mutta eipä vaan ole. Uuden työn aloitus vei voimistani sen verran resursseja, että ylimääräiset hommat sai jäädä vapaa-ajalta ja väistyä uuden rytmin löytämiseen. Olenkin kaipaillut jo hetken omaa aikaa blogin parissa ja nyt päätin, että on hyvä aika aloittaa taas kirjoittaminen. Tässä melkein parin kuukauden aikana on tapahtunut paljon ja sitten toisaalta taas ei mitään. En tiedä miten sen selittäisin tai saiko kukaan koppia tuosta edellisestä lauseesta. Arki töissä on lähtenyt rullaamaan hyvin, mutta aikaa syö vielä noin tunnin työmatka per suunta, joten työpäivinä ei ole kauheasti muuta kerennyt tekemään. 

IMG_9061.jpg

IMG_9084.jpgTakki Bik Bok / Huivi Balmuir

Käytiin tuossa pari viikkoa sitten kuvailemassa ihanan Niinan kanssa ja olipa muuten mukava päästä kuvailemaan sekä olemaan kameran edessä pitkästä aikaa! Takkivarastoni täyttyi jokin aika sitten tästä ihanasta harmaasta villakangastakista. Malliltaan ja tyyliltään klassinen ja juuri sellainen, mikä menee hyvin hoidettuna monta syksyä ja kevättä! Kaikkein parasta tämän tyylisissä takeissa on niiden käytönnöllisyys ja muunneltavuus. Menee juhla-asun kanssa sekä näyttää hyvälle myös farkkujen ja tennareiden kanssa. 

IMG_9107.jpg

Myös trikoiset trumpettilahkeiset housut on päässyt kovaan käyttöön. Ihan superit töissä mukavuutensa puolesta. Saatoin itselleni vannoa, etten tälläisiä housuja tule hankkimaan mutta kuinkas kävikään. Vaikka lähiaikoina olen kuluttanut ehkä normaalia enemmän, niin ihan periaatteesta en ostanut mitään Black Friday -huumasta. Nyt taas yritän päästä tästä tunneshoppailusta eroon ja ottaa enemmän järkeä hankintoihin. Seuraavaksi listalla on läheisille joululahjat, mitkä yritän jotenkin keksiä tarpeeseen. Olen välillä todella huono ideoimaan lahjoja ja tänä vuonna täytyy miettiä jotenkin extra paljon, koska ei ole tullut yhtäkään ideaa. Ensimmäisen kerran mietin lahjoja jo varmaan joskus syyskuun lopussa, mutta ei vieläkään ole juolahtanut mieleen hyviä ideoita, haha! 

 

Nelli

muoti trendit trendit oma-elama
Kommentit (1)
  1. Ihana tuo takki! Vähän tuon tyyppinen on itsellänikin hakusessa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *