Talven selviytymispaketti – villasukkia!

Mitä tarvitaan täydelliseen talvi-iltaan? No tietenkin villasukat! Minulla nuo villasukat kuuluvat jokaiseen vuorokauden aikaan talvella ja miksei myös keväällä, kesällä ja talvella. Mitkään tossut tai muut sukat eivät voi koskaan korvata villasukkia.

No onhan niitä myös ihana kutoa, koska valmistuvat todella nopeasti. Oln niitä viimeisten kuukausien aikana kutonutkin todella paljon. Nopeasti laskettuna ainakin 30 paria. Suurin osa on lähtenyt maailmalle, mutta muutamia vielä kaapissa odottaa uuteen kotiin pääsyä.

Nää ihanat prinsessa unelmat on siskni nuoremmalle tytölle. Vanhempi jo omansa viikonloppuna sai. Nämä olivat silloin vielä puikoilla. Niin kauniit olivat jalassakin.

img_14281.jpg

Näilläkin sukilla on jo uusi osoite selvillä. Meinasin antaa ne pelastusarmeijalle, mutta viime hetkellä onneksi kysäisin ystävältä mikä on heidän lasten villasukkatilanne. Ihanaa kun on osoitteita mihin näitä voi lahjoittaa. Harmi vaan, että harva kehtaa suoraan kysyä voisinko kutoa heille sukkia, koska enemmän kuin mielellään minä näitä väsäilen.

img_14321.jpg

kauneus diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *