Päätöksiä

Takaisin arkielämään.

Kiitos loma, teit hengittämisen helpoksi ja olon keveäksi. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Sain aikaiseksi päätöksiä: luovuin lähes vuosikymmenen ajan kestäneestä aikakaudesta, pitkistä mustista hiuksistani. Tilalla on nyt ruskea olkapäille ulottuva tukka, joka tuntuu vielä vieraalta ja jotenkin alastomalta, mutta terveet ja kiiltävät latvat saavat hymyilemään. Ja mustat silmänaluset vaalenivat kuin taikaiskusta. Tumma tukka on minun silmääni edelleenkin ihanan kaunis, mutta loputon värjääminen on puuduttanut jo pitkään. Pitkäksi aion tukan kyllä kasvattaa takaisin, mutta tällä kertaa fiksummin käymällä useammin kampaajan napsittavana.

Päätin, että ajelehtiminen loppuu ja alan tietoisesti etsiä uutta, kiinnostavaa työtä, varmaankin joltakin muulta alalta kuin omaltani, tai sitten alan etsiä uutta opiskelualaa. Pitkän tähtäimen prosessi, jonka tiedän ottavan tovin jos toisenkin, mutta päätös muutoksesta on tehty ja sehän on jo itsessään hyvä alku.

Päätin, että käyn korjauttamassa äitini järkkärin (jonka hän pudotti lattialle ja sai vahingostaan hyvän tekosyyn uuden kameran ostamiselle), ja alan valokuvata. Valokuvaaminen on kutkuttavaa.

Päätin myös, että kokeilen juoksemista. Jos vaikka pitäisinkin siitä. Koirani oli hoidossa lomamme ajan ja pääsi ”mummolassa” pyöristymään reippaasti. Se on varmaan saanut grillimakkaran jos toisenkin, ollut oikein kulinaristilomalla, vaikka ruokaohjeet kyllä annettiin kyytiin… Se tarvitsee nyt laihdutusnappuloiden lisäksi rivakkaa liikuntaa, joten siinä on samalla hyvä keino kokeilla, saisinko itseni innostumaan liikunnasta. Ei kuulosta minulta, mutta katsotaan. En laita itselleni paineita, ihan kokeilen vain rauhassa.

Päätin myös, että lopetan tämän blogin pitämisen. Aikansa kutakin. On ollut hauskaa kirjoittaa ja olen ollut otettu jokaisesta lukijasta. Nyt on kuitenkin aika tehdä muuta, ehkä käyttää näppäimistön sijaan enemmän puhuttuja sanoja tai perinteistä kynää ja paperia.

Joten tässä sitä ollaan. Töihin lähdössä, lomat pidettynä, mieli kuitenkin hyvänä. Toiveikkaana ja odottavana, millaisia juttuja eteen tulee.

Kiitos ja ihanaa kesää kaikille!

– Sini

 

2013-08-31-538_0.jpg

 

suhteet oma-elama hyva-olo ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *