Mars matkaan

Tänään olen pakannut, sillä keikkaliput vaihtuivatkin lentolippuihin. Lähden katsomaan miltä kesä näyttää Keski-Euroopassa.

En vielä eilen tiennyt minne lähden huomenna, ja se tuntui ihastuttavalta. On suorastaan terveellistä joskus vain päättää, että lähtee juuri sinne minne saa halvat lentoliput. Sellaista elämää kaipaan, että ei ole suunnitellut kaikkea tarkasti ja perusteellisesti etukäteen. Ei kelloa, kellokorttia, työvuorolistoja, aikatauluja, menoja, kiirettä. Pelkkää uutta ilmaa ja pään tuuletusta.

Aion istua kahviloissa ja puistoissa, kävellä outoja katuja, syödä uusia ruokia, juoda viiniä, ihmetellä ihmisiä ja ihastella keskiaikaisia rakennuksia. Päätimme mieheni kanssa, että nyt emme tee niin kuin normaalisti ja suunnittele etukäteen kaikkia paikkoja, missä käymme ja mitä teemme, jotta ehtisimme kaiken siinä rajatussa ajassa, joka lentolippujen väliin jää. Tällä kertaa menemme sinne minne huvittaa ja minne satumme eksymään ja jos ei huvita eksyä minnekään, istumme vaikka koko päivän samalla puistonpenkillä ja katselemme ohi lipuvaa vilinää. 

Tämän loman tarkoituksena on vain olla rentona ja unohtaa kello.

Koska nyt on kesäloma. Muutama viikko tyhjää aikaa vain minun käytössäni, jokainen päivän tunti kulutettavana siihen, mikä juuri sillä hetkellä kiinnostaa. Se on harvinaista herkkua.

Palataan juhannuksen jälkeen. Ihanaa kesäaikaa kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *