Astetta enemmän haastetta

DSC_0937.JPG

DSC_0936.JPG

DSC_0950.JPG

Kuvat: Veera Niilekselä

 

Oijoi, tänään pakkasimme kimpsut ja kampsut autoon, suuntasimme värisavujemme ja upean mallimme kanssa kuvaamaan kouluprojektia. Jännäksihän nämä kuvaukset olivat etukäteen jo osoittaununeet, sillä savujen saamisenkin kanssa ilmeni jokunen ongelma. Ja sitä jännitystä, kun ensimmäinen savu avattiin.

Suunnitelma oli alkujaan melko yksinkertainen, kuusi savua ja kaksi asua. Ensimmäinen savu toimi testinä, sillä savun kestosta tai toimivuudesta ei pahemmin ollut kokemusta. Savua tuli noin puolen minuutin ajan, joista 15sek oli tehokkainta kuvausaikaa.  Ensimmäiselle asulle kuvausaikaa kertyikin  puolen minuutin pintaan ja toiselle hieman enemmän. Ehkä nopeimmat kuvaukset ikinä.

Avarasta paikasta ja puuskittaisesta tuulesta huolimatta kuvaukset saatiin vietyä läpi ja kuvatkin onnistuivat odotettua paremmin. Paino putosi harteilta, sillä kuvauksista olisi saattanut tulla mitä tahansa. Yhtä kokemusta rikkaampana odotellaankin keskiviikon kuvauksia.

-Marianne

 

Kommentit (4)
 1. Uh ♡ huikeen näköistä! Me like ☆

  1. Näistä tuli kyllä tosi kivoja 🙂

 2. Moikka!
  Mistä se ihana karvatakki oli ostettu, joka vilahti ainakin snapchatissä joku päivä? Sellainen musta-valkoinen hurjan ihana.
  Mielettömältä näyttää myös kuvaukset, odotan innolla lopputulosta.

  1. Karvatakki on H&Mn alennuksesta, juuri sen viime viikolla ostin 🙂

   Kiitos, lopulliset kuvat nähdään sitten helmikuun lopun puolella 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *