Kesävaate syksyyn: tuubitoppi

DSC_6263-asu1.jpg

DSC_6376-asu1.jpg

 

Jatketaan Muodin Yö -liitteen parissa!

Nyt on aika kertoa teille suuremmasta stailausprojektista, jossa stailasimme kaksi kesävaatetta syksyyn. Tässä postauksessa kerron teille kuinka kuvaukset tuubitopin kanssa meni ja ensi kerralla kurkataankin sitten hameen saloihin. Nyt siis 3 tapaa pukea tuubitoppi.

Valitsimme oikein perinteisen, trikoisen tuubitopin stailattavaksi. Haastava kohde, eikä kyllä mikään henkilökohtainen lempparivaatekappale, mutta haasteitahan täytyy olla. Samalla pääsimme myös luomaan ”inhokkivaatteesta” jotain uutta.

Ensimmäinen kokonaisuus päätyikin jo kanteen asti. Kokonaisuus muodostui tuubitopin ympärille helposti ja tästä asusta miulla olikin jo selvä visio kun vaatteita etsittiin. Kirjailtu neule on puettu päälle nurinpäin, jotta selässä oleva kuvioiti pääsee esiin kauniisti ihoa vasten. Tuubitoppi varmistaa, että yläosasta ei tule liian paljastava. Kynähameena onkin oikeasti mekko, joka on kieputeltu siististi ja hihat solmittu koristeeksi eteen.

Ensimmäisen asun tehtävä on kertoa, että vaatteita voi pukea monella tapaa.

 

DSC_6234-asu3.jpg

DSC_6147-.jpg

 

Yksinkertainen ja näyttävä asu muodostuu paitamekosta ja tuubitopista. Lämpimät värit tekevät asusta syksyisen. Lämpimien ja voimakkaiden värien lisäksi huomasimme syksyn trendivärien joukossa olevan muutama pastellinen sävy.  Päätimme yhdistää lämpimän ruskean kanssa vaaleanpunaisen pikkulaukun. Kokonaisuus raikastuikin mukavasti ja samalla myös leikkisä.

Syksyn trendivärit pääsee kurkkaamaan täältä Pantonen värikartasta!

 

DSC_6524-asu2.jpg

DSC_6498-.jpg

 

Viimeinen kokonaisuus sopii alkusyksyn keleihin, kun päällä on takki ja sääret voivat olla vielä paljaina. Marjapuuron värinen, bleiserimallinen takki on päästetty mekon rooliin, kun alle on puettu tuubitoppi ja hame.

Kuvat: Marianne Pykäläinen
Stailaus: Marianne Pykäläinen ja Tuomas Ukkonen
Malli: Alina Tynys

Tavoitteenamme oli rohkasita käyttämään vaatteita mahdollisimman monella tavalla ja unohtamaan pukeutumissäännöt. Toivottavasti kyseiset asut ja yhdistelyt inspiroivat myös teitä!

-Marianne

 

Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *