Kierrätysmuodista

asu1 DSC_8178-.jpg

 

Muodin Yö-liitteen yksi suosikkijutuistani koski kirppareita. Ehkä kaiken alkuna tälle jutulle olikin miun ja toisen toimittajamme, Tuomaksen suuri rakkaus kirppareita kohtaan. Ja jutusta tuli ihana, yksi liitteen parhaista.

Kirpparijuttu lähti nopeasti hahmottumaan, ja lopulta päätimme stailata kaksi asua, ainoastaan kirpparilöytöjen pohjalta. Kuvausaamuna kirtelimmekin Kouvolan parhaat kirpparit ja teimme oikeasti hyviä löytöjä. Tietyski kirppareita oli kierretty koko kesä tätä juttua silmällä pitäen, mutta vanhempiin löytöihin ei tarvinnut kovinkaan paljoa turvautua.

Sain houkuteltua meille malliksi kouvolalaisen bloggaajan, Jaanan, jonka kanssa kuvailu on ollut miulle ennalta tuttua puuhaa. Jaanan blogiin pääset tästä.

 

asu2 DSC_8121-.jpg

 

Kuvat: Marianne Pykäläinen
Stailaus: Marianne Pykäläinen ja Tuomas Ukkonen
Malli: Jaana Päivinen

Päätimme valita Jaanalle kokonaisuudet, joita hän ei ehkä olisi itse valinnut. Vihjasin Tuomakselle, mitä Jaana oli sanonut leveälahkeisista housuista kerran kuvatessamme (haluaisin käyttää, mutta en tiedä sopiiko ne minulle) ja kappas, täydelliset culottes housut löytyivät samana aamuna Fidalta.

Ensimmäisen asun suuressa roolissa taas säteilee retrohenkinen kimono, joka jäikin kuvausten jälkeen Tuomaksen kaapiin. Saan kuulemma lainata tilanteen vaatiessa. JES!

Muutaman kirpparikierroksen löydöiksi, saimme kasaan todella ehjät kokonaisuudet. Ainoastaan korvakorut, vyö ja valkoinen silkkipoolo olivat miun ja Tuomaksen aikaisemmin tehtyjä kirpparilöytöjä.

Tämän jutun jälkeen kukaan ei voi sanoa, että kirppareilta ei löydä!

-Marianne

 

Kommentit (2)
  1. Tykkään tosta kuvasta vaikka edelleenkin näytän vähän siltä että voisin olla raskaana 😀

    Mut oli tosi kivaa olla mukana <3

    1. Vain omissa silmissäs näytät! Kukaan muu ei ole huomannut yhtään mitään! Upea daami olet 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *