Lokakuu 2011-2015

DSC_2207.JPG

DSC_2928.JPG

DSC_3485.JPG

 

Lokakuu 2015

Pakko myöntää, että päälle on päätynyt normaalia enemmän mustaa. Olkoon se lokakuun teema tänä vuonna.

Kuvia selatessa huomasin, että tänä vuonna on ollut uskomaton ruska, joka on kestänyt todella pitkälle. Aikaisemmissa kuvissa tullaakin siis näkemään jopa lunta!

 

DSC_9834.JPG

DSC_9129.JPG

DSC_0915.JPG

Lokakuu 2014

Syksyn puketumisessa klassiset värit sekä vaatteet ovat toimineet. Niin viime kuin tänä vuonnakin. Polkkahiukset olivat ihanat, mutta todella tumma väri sai hieman punaisuutta mukaansa.

 

DSC_0551.JPG

DSC_0014.JPG

DSC_1181.JPG

Lokakuu 2013

Omat suosikkiklassikot hahmottui aika hyvin syksyllä 2013. Paljon tummia alaosia ja pooloneuleita. Näistä asuista voisinkin vielä jokaisen päälleni pukea, monethan näistä vaatteista ovat vieläkin kaapissa. Suosikkina H&M trendin takki.

Ja ai että, kun noita hiuksia on ikävä!

 

DSC_0404.JPG

loka-015.jpg

Lokakuu 2012

Lukiossa etsittiin sitä omaa tyyliä ja näissä kuvissa päällä kirpparilöytöinä liivi ja molempien asujen yläosat. Mustat pillifarkut taisivat olla osa jokapäiväistä pukeutumista, melkein poikkeuksetta.

Liiviä en kyllä enää omassa tyylissäni näkisi, mutta pallopaita houkuttelisi.

 

lokapienet15.jpg

Lokakuu 2011

Tämä on vanha tämä… Ehkä omista teinivuosista on vielä niin vähän aikaakin, että kuvien katsominen aiheuttaa pientä häpeää. Hah.

Pukeutumisen suhteen taisivat pillifarkut ja huivit olla suosiossa. Kirpparilta löytyi kivasti neuleita ja värejä. Olin vielä aavistuksen arka puketumaan, mutta omaa juttua kuitenkin etsittiin.

-Marianne

 

Kommentit (6)
 1. Kivoja kuvia ja inspiroivia asuja 🙂 Ja täytyy sanoa, että mielestäni sun nykyinen hiusmalli pukee sua kauneimmin 🙂 Ihanan raikas vaalea polkka!

  1. Kiitos 🙂

   Eikös se yleensä niin mene, että oma väri näyttää loppupeleissä parhaalta 🙂

 2. Tää oli ehkä eka tän tyyppinen postaus kaikista blogeista jossa voisin pukea noita kaikkia päälle! Mutta nuo ”tuoreimmat” asut tietysti suosikkeja.. 🙂

  1. Kiitos 🙂

   Tuoreimmathan tosiaan nousee usein suosikeiks, mutta pakko sanoa, että 2013 syksyllä oli kyllä paljon omia suosikkiasuja!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *